Et af vores dejlige sommerhuse tæt på Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Holdvej 39, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6298
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt og velholdt sommerhus på en naturgrund i Søndervig kun 150 meter fra det brusende Vesterhav med strand så langt øjet rækker. Huset er til 8 personer og har en skøn terrasse, hvor man kan tilbringe de lange lyse sommeraftener med grill og hygge.

Tæt ved havet i Søndervig

Dette velholdte sommerhus ligger kun 200 meter fra havet i et område med andre sommerhuse. Tag børnene i hånden eller hunden/e i snor og nyd en lang gåtur langs stranden i Søndervig. Her er sand og vand så langt øjet rækker.

Dejligt hus til 8 personer

Dette rummelige sommerhus til 8 personer er lyst og hyggeligt indrettet. Der er 4 gode lyse værelser, alle med gulvtæpper. 2 af værelserne er med dobbeltsenge og 2 med hver to enkeltsenge. Der er et godt stort badeværelse med gulvvarme, spabad og indgang til sauna. Derudover er der et gæstetoilet. Den hyggelige stue er kombineret med det nye, flotte køkken (2012) og en dejlig spiseplads med plads til hele familien. Der er vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet i dette gode og velholdte sommerhus.

Dejlig afskærmet terrasse

Huset har en stor, delvist afskærmet terrasse hvor man bare kan nyde duften af Vesterhavet, som kun ligger 150 meter væk. Her finder I naturligvis havemøbler, liggestole og en grill.

Tag hundene med på ferie. Som i flere af vores velbeliggende sommerhuse er det tilladt at medbringe 2 husdyr i dette sommerhus.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6298

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med fin beliggenhed. Dejlig ramme for min ferie med mine voksne børn og barnebarn. Dejligt med 4 værelser. Meget fin service, at vi kunne købe brænde ude fra skuret.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...