Børnevenligt feriehus med gynge og sandkasse

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 21, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6300
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er du til hygge og rolig beliggenhed på en stille vej, og samtidig en stor plænegrund hvor der ugeneret kan leges med børnene på gyngerne, i sandkassen eller med en fodbold? Så har vi et godt bud på feriehuset her.

Dejlig indretning, nyrenoveret badeværelse og god terrasse

Dette velholdte og velindrettede feriehus, er både funktionelt og hyggeligt. Her er lyse vægge og lofter, en god energibesparende varmepumpe og en dejlig brændeovn til at sørge for varmen efter de lange ture ved Vesterhavet. Huset blev efterisoleret og sparer dermed lidt i forbrug og huset er nem at varme op.

Køkkenet er flot funktionelt, og ligger i åben forbindelse med stuen, så hele familien kan være samlet ved madlavningen. Direkte fra stuen er der udgang til en delvis overdækket terrasse, som vil være det naturlige samlingspunkt til grillaftenerne.

Badeværelset er blevet renoveret i 2019 i en lys og moderne stil, og i sommerhuset er der 3 soverum til rådighed. I feriehusets sauna kan I slappe af og blive varmet op med feriestemning året rundt. Også en kombineret vaske/tørre-maskine kan hjælpe jer til tøj med græspletter. 

Børnevenlig grund til sjov og leg

Når der skal leges med børnene er grunden helt ideel. Det er et meget roligt område uden trafik, og en stor velplejet grund der indbyder til leg og boldspil.

Fra huset er der under 1 km til Vesterhavet, og ca. samme afstand ind til Søndervig centrum, hvor I finder alle butikker, restauranter og aktiviteterne for børnene.

Velholdt, hyggeligt og meget børnevenligt feriehus beliggende på en lukket vej.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6300

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus und Ausstattung super

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit tollen Betten und ordentlicher
Ausstattung. Die Straße ist ein bisschen laut.
Die Küchenausstattung ist etwas alt und zusammengewürfelt, ansonsten ist das Haus sehr zu empfehlen. Gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben das Haus zum zweiten mal besucht und waren wieder sehr zufrieden.Haben es auch sofort wieder gebucht.
Wir sagen Danke

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.468
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...