Hyggeligt og velindrettet feriehus på naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 15, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6307
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et utroligt hyggeligt og velindrettet feriehus beliggende på en flot lyngklædt naturgrund tæt på Søndervig. Huset er til 4 personer- Huset har en rigtig dejlig stor terrasse, hvor sommeren bare kan nydes. Der er gratis trådløst internet i dette feriehus og ekstra fryser i skuret på 60 liter.

God og hyggelig indretning

Et dejligt og rigtig hyggeligt indrettet feriehus med et flot lysindfald fra det store vinduesparti mod terrassen samt smarte kombinerede ovenlysvinduer. Her kommer den smukke natur helt ind i stuen. Huset har 3 gode soveværelser med dobbeltsenge og et fint lille badeværelse med indgang til sauna. Køkkenet, stuen og spisestuen/pladsen er et stort dejligt rum med klinkegulv. Stuen er smagfuldt indrettet med lyse møbler og fine detaljer. Køkkenet er flot og funktionent og har bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en 22 liters fryser. Et rigtig hyggeligt feriehus, der lægger op til samvær og afslapning.

Skøn beliggenhed på stor naturgrund

Huset ligger på en stor lyngklædt naturgrund, kun 800 meter fra Vesterhavet og den lange sandstrand. Der er en dejlig, delvist afskærmet og overdækket terrasse, hvor I naturligvis finder havemøbler, liggestole og grill. Til de mindste gæster er der opstillet en gynge.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6307

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes hyggeliges Ferienhaus, in dem wir uns gleich wohl gefühlt haben und der Urlaub sofort begann. Große Terasse, ansprechende Innenausstattung. Gut gelegen zwischen Nordsee und Fjord.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet für 6 Personen Schlafplätze. Allerdings ist dafür das Badezimmer unserer Ansicht nach ein wenig zu klein. Wir hatten das Ferienhaus mit 2 Erwachsenen genutzt. Dafür war es optimal, nicht zu großräumig, halt „hyggelig“. Gerne kommen wir bei nächster Gelegenheit wieder auf dieses Haus zurück.
Es liegt für Radtouren optimal. 10 min. Nach Søndervig, 30 min. nach Hvide Sande, 20 min. nach Ringkøbing.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön Geschmackvoll eingerichtet des Haus ,mit Liebe zum Detail reinkomm +wohlfühlen !!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 2.466
Renoveret / Byggeår:2007 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...