Velholdt sommerhus på klitgrund med flot udsigt

3.5
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 73, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6314
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig dejligt og velholdt sommerhus med stråtag og en fantastisk dejlig beliggenhed på en stor kuperet klitgrund. Herfra er der en flot udsigt over landskabet. Det er tilladt at medbringe to hunde i dette sommerhus.

Flot udsigt over klitterne

I et flot og kuperet landskab finder du dette dejlige og hyggelige sommerhus. Uanset årstiden, så kan man ikke andet en nyde den flotte udsigt fra husets stue eller terrasse. Huset ligger blot 250 meter fra Vesterhavet og den lange sandstrand.

Velholdt og godt indrettet sommerhus

Dette sommerhus har med sine 3 gode soveværelser plads til 6 personer. To af værelserne er med dobbeltsenge og det tredje med køjesenge til børnene. Huset har et dejligt, lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche og indgang til sauna. I den hyggeligt møblerede stue er der faste tæpper på gulvene og en dejlig brændeovn til kølige dage. Der er fladskærms-TV, parabol og trådløst internet i dette sommerhus.

Et rigtigt skønt sommerhus med skøn beliggenhed på en dejlig klitgrund, hvorfra der er en smuk udsigt over området.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6314

DE
D.
sagde , Deutschland

nettes Ferienhaus, ideal für 2 Personen,
kurzer Weg zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schön nahe am Strand gelegen mit einer Südwestausrichtung und einen tolle Blick in die Dünnen. Es ist ein sehr gemütliches Haus, mit allem was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattetes Ferienhaus,
nur 7 Minuten zu Fuß zum Strand

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.760
Byggeår:1988

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...