Godt sommerhus på rolig og delvist afskærmet plænegrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 31, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6316
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og velholdt sommerhus beliggende på en lille sidevej. Grunden er delvist afskærmet og indbyder til udendørsaktiviteter. Terrassen kan lukkes helt til, hvilket er skønt, hvis der er små børn eller en hund med. Der er installeret en energibesparende varmepumpe i dette sommerhus.

Hyggeligt sommerhus med rolig beliggenhed

Et hyggeligt og velholdt sommerhus med en god og lys indretning. Huset har plads til 6 personer i 3 gode soveværelser, alle med dobbeltsenge og gulvtæppe. Der er en dejlig stor badeafdeling med sauna og separat rum med et skønt hjørnespabad. I stue/alrum kan du slappe af i de komfortable lædermøbler og nyde varmen fra brændeovnens gnistren på kølige vinterdage. Fra stuen er der direkte udgang til den lukkede terrasse. Her finder du naturligvis havemøbler, liggestole og en grill. Der er opsat gynge og sandkasse til de mindste feriegæster.

Et dejligt sommerhus på en dejlig rolig og delvist afskærmet plænegrund. Kun 800 meter fra Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6316

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einfach, aber in Ordnung.
Die Küche ist schon etwas älter,aber gut bestückt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit ordentlicher Ausstattung. Das Preis/Leistungsverhältnis passt und es ist alles da was man braucht. Auch für die Kinder ist es super da der hauseigene „Spielplatz“ gerade für kleine Kinder ein schöner Bonus ist.
Auch die Entfernung zum Strand ist mit einem schönen Spaziergang nicht zu weit.

DK
D.
sagde , Danmark

Super hyggelige sommerhus. God terrasse til børn og hunde.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2012 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...