Hyggeligt sommerhus kun 50 meter fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 99, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6318
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I et hyggeligt, charmerende sommerhus med en super beliggenhed midt i Søndervig, så findes det faktisk her. Sommerhuset er et af de ældste huse i Søndervig, opført i 1932, og med en skøn beliggenhed kun 50 meter fra det brusende Vesterhav. Hunden er også velkommen her! 

Dejlig stue og køkken med varmepumpe og brændeovn

Dette sommerhus har lige det, der skal til for at få en afslappet ferie ved Vesterhavet. Lys træbeklædning og trægulve samt brændeovn, som sørger for varme og hyggelig stemning. Sommerhuset på Hafavej 99 er på 54 m2 og har en hyggelig og venlig indretning og oser af klassisk sommerhuscharme. Feriehuset er beklædt med træpaneler og har fine trægulve.

Der er et åbent køkken og spisebord i direkte forbindelse med stuen, så I kan hygge jer med madlavningen og et godt glas vin. Fra de store vinduespartier i spisestuen har I udsigt til det skønne klitlandskab udenfor. Køkkenet er veludstyret, og i feriehuset er der også et fint badeværelse og et godt soveværelse med dobbeltseng, så I har lige det, der skal til for at nyde en afslappende ferie. Der er også en køjeseng, hvis I rejser med mindre børn. 

Lukket terrasse mod både øst og vest

Rundt om sommerhuset er der en lukket terrasse, så hunden frit kan gå udenfor uden at kunne løbe væk. Der er både havemøbler og grill til rådighed, så I kan tilberede et dejligt måltid mad og nyde det gode vejr, når solen skinner. Her på terrassen kan solen nydes hele dagen, og sommerhuset ligger så tæt på Vesterhavet, at havets brusen kan høres i baggrunden.

Tæt på både by og hav

Naturen er et prægtigt syn uanset årstid, og Vesterhavet er altid et besøg værd. Her kan I gå nogle gode ture på den lange sandstrand i det fine, hvide sand. Der er desuden kun få hundrede meter ind til Søndervigs centrum. Her finder I både små hyggelige cafeer, restauranter og butikker. Der er også mulighed for at køre segway. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6318

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes kleines Haus, es war alles da was man braucht.
Super gelegen, in wenigen Minuten am Strand oder im Ort.
Die geschlossene Terrasse ideal für den Hund, dort kann er auch mal alleine verweilen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, feines Ferienhaus, ist für 2 Personen ok. Lage traumhaft nah am Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich habe mich gleich ins Haus verliebt

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 400
Renoveret / Byggeår:2023 / 1932

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...