14 personers poolhus med energirigtig varmepumpe

4
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 1, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6322
14 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Energivenligt og rummeligt stråtækt poolhus på 240m2 med stor saltvands-swimmingpool og 5 personers spabad – helt perfekt til én stor eller flere familier. Poolen opvarmes vha. varmepumpen, hvilket giver et lavere strømforbrug, og også i stueafdelingen kan I indstille temperaturen på en energirigtig varmepumpe. Derudover er der en dejlig solgård, hvor I alle kan samles og grille.

Dejligt poolhus til den store familie

Er I flere familier, der skal holde en fantastisk ferie sammen, så er feriehuset her perfekt. Der er nemlig 14 sovepladser, 2 badeværelser og stort dejligt poolrum. Vandværdierne i saltvandspoolen bliver elektronisk overvåget 24 timer i døgnet, så vandkvaliteten altid er helt i top. Poolen bliver tilmed opvarmet med en energivenlig varmepumpe og har masser af plads til rutsjeture og bevægelse.

Feriehuset fremstår lyst og velholdt med store gode lyse rum med højt til loftet.

Opholdsrummet er stort og rummeligt, så hele familien kan være samlet. Her er højt til loftet, lyse farver på væggene og et stort vinduesparti, der giver et dejligt lysindfald. Der er stort fladskærms-TV, gratis internet og ellers alt, hvad der skal til for at holde en perfekt familieferie.

Huset har 6 skønne soveværelser og en hems med 4 sovepladser, hvor ungerne vil elske at sove.

Stor swimmingpool med babypool, vandrutschebane og spabad

Poolrummet indeholder en stor swimmingpool med en lille babypool, en vandrutschebane, en svømmetræner og en dejlig sauna et stort spabad til 5 personer.
Her er plads til, at hele familien kan boltre sig i timevis med afslapning og leg. For de mindste er der en lille babypool i forbindelse med swimmingpoolen, så alle kan være med.

Dejlig aflukket solgård med plads til alle

Fra terrassedøren går du ud i en dejlig lukket og afskærmet solgård, hvor der er plads til, at alle kan samles om grillen eller nyde solens stråler. Foran solgården er der en stor græsplæne, der indbyder til boldspil, sjov og leg.

Gåafstand til Vesterhavet og Søndervig centrum

Fra huset er der kun ca. 1000 meter til det brusende Vesterhav og kun ca. 1800 meter ind til Søndervig centrum, hvor der altid er liv og åbne butikker. Her er restauranter, bowlingcenter og masser af aktiviteter for hele familien.
 

 

Læs mere om sommerhus i Søndervig med pool

Det siger vores gæster om sommerhuset i6322

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus in dem sich ein Familie oder auch zwei wohl fühlen können!
Es ist alles da was man braucht.
Toller Poolbereich mit sehr viel Platz
Kurz und gut.fajrt hin ihr werdet es nicht bereuen!!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Fas Haus ist voll ausgestattet uns hat nichts gefehlt

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus Vi boede 9 voksne og 4 børn i alderen 1,5. -8 år
Rumfordelingen var fin, køjerummet og hems passende for børnene , som ligeledes var meget glade for den lækre pool. Legeområdet udenfor huset var aflukket og trygt når man har børn med .
Havemøblerne lidt slidte med manglende havehynder .
Vi har haft et dejligt ophold og kommer gerne igen

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:240 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2012 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...