Hyggeligt sommerhus på plænegrund med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Solvej 36, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6342
4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et hyggeligt sommerhus, beliggende på en fin plænegrund, med gode læ forhold? Så er Solvej 36 i Søndervig lige noget for jer. Huset fremstår lyst og er velindrettet med god plads til 4 personer og jeres firbenede ven. På grunden er der god plads til leg og boldspil, eller bare til hygge og afslapning.

Hyggeligt sommerhus på en dejlig plænegrund

Det hyggelige lyse sommerhus med sine autentiske bjælker skaber den perfekte atmosfære til ferien i det vestjyske.
Husets 4 sovepladser er fordelt over to værelser med hver en dobbeltseng. Hjertet af huset er det åbne samtalekøkken, som gør, at I kan snakke sammen mens der trylles i køkkenet. Brændeovnens centrale placering skaber ægte hygge i sommerhuset.

Gennem terrassedøren kommer I ud på husets store terrrasse, der er udstyret med forskellige havemøbler til hygge og afslapning. Den fine græsplæne, som grænser op til huset er ideel til leg og boldspil.

Her bor du i gå afstand til strand og indkøb

Sommerhuset ligger fint i læ, lidt fra klitterne – men stadig i gåafstand til strand og også til Søndervig centrum, hvor der er fine indkøbsmuligheder, restauranter og bowling og fitness-center.

Udgangspunktet for en dejlig ferie finder I her. Hyg jer i feriehuset, tænd op i grillen og slap af i haven, eller gå en tur på stranden og slut af i Søndervig på en cafe med en kop kaffe eller en dejlig kold øl. Der er kun tilbage at sige: god ferie!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6342

D.
sagde , Ringkøbing

Der mangler i den grad mulighed for at kunne afskærme for solen i opholds rummet!
Der er ingen proptrækker, oplukker eller suppe øse ske.
Minut uret i køkkenskuffen virker hellere ikke.
Jeg har været i huset 3 år i træk i 14 dage og de har været de samme problemstillinger alle tre år!
De samme vinduer var stadig svære at åbne og endnu mere besværlig at lukke igen!
Men en af jeres dygtige service medarbejdere brugte omkring 2 timer på vinduerne så de kunne lukkes op og hovedparten af dem uden problemer efterfølgendeHuset er perfekt, hvis man tager alene i sommerhus med sin hund, eller hvis man er en familie.
Der er desværre ikke mulighed for at, kunne afskærme for solen udover i soverum – Hvilket gør at det selv i marts måned, hvor det som i år har været solrigt virkelig bliver varmt i huset.
Men ellers er det nemt at varme op kun med brændeovnen, hvilket giver en besparelse på strøm forbruget når varmepumpen ikke er tændt.
Der er ydermere en rummelig fryser som jeg absolut ser som en fordel.

D.
sagde , Nykøbing F

Fint lille sommerhus med fin overdækket terrasse i forlængelse af skuret, som giver fint læ for vind og regn. Huset har en god indretning og passer perfekt til familier med mindre børn. Huset ligger fint ift. stranden, hvis ikke man er til at bo i klitterne/på naturgrund.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...