Charmerende sommerhus med central og strandnær beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 8, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6353
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et charmerende feriehus, renoveret i 2019 med en central beliggenhed kun ca. 500 meter fra Søndervig centrum og 250 meter fra Vesterhavet. Huset er ideelt til et par eller en mindre familie, som ønsker at tilbringe deres ferie i et sommerhus, hvor nyt møder gammelt. Der er en hyggelig udestue mod syd, gode rummelige soveværelser og en lukket terrasse mod sydøst og en mod nordøst. 2 hunde er tilladt.

Et charmerende feriehus med en central beliggenhed tæt på by og hav

Et autentisk og hyggeligt feriehus tæt på Søndervig centrum og få minutters gang til Vesterhavet. Der er blevet bygget til feriehuset af flere omgange. Seneste store renovering var i 2019. Der blev lavet en tilbygning med loft til kip, hvori der er køkken samt rummelig entre. Med kogeøen med barstole i centrum af køkkenet kan hele familien være med, når der skal kokkereres spændende feriemåltider.

De mange vinduer i køkken og stue sørger ikke kun for et godt lysindfald, men også en skøn udsigt til ferielandet. Der er flere udgange til terrasserne – både i opholdsrummet og i de to rummelige soveværelser, hvor I desuden finder god skabsplads til jeres tøj m.m.

Fra tilbygning er der udgang til 40m2 skøn lukket terrasse/gård, hvor I har udsigt til nordvest og dermed kan opleve de fantastiske solnedgange vestkysten byder på.

Et perfekt hus til et par eller mindre familier – evt. med hund

Sommerhuset har praktiske og rengøringsvenlige overflader, og de to lukkede terrasser er gode og praktiske, især hvis I har hund med. Og især terrassen mod nordøst er skøn, da I her er helt jer selv, og I kan endda tydeligt fornemme lyden fra Vesterhavet og den skønne duft.

Selvom I kun er få minutters gang fra Søndervig centrum, er der særdeles roligt netop omkring huset, hvilket gør, at dette feriehus er et godt valg for den familie, som ønsker ro, men samtidigt mulighed for at gå ind i byen og spise uden brug af bil.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:111 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2019 / 1953

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...