Hyggeligt feriehus med overdækket terrasse og 2 hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 6, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6360
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Hjelmevej 6 i Søndervig finder I dette lyse og velindrettede sommerhus til 6 personer. Feriehuset har i 2020 fået en gennemgribende renovering og har bl.a. fået nyt badeværelse, nye møbler og en energisparende luft-luft varmepumpe. Jeres 2 hunde er også meget velkomne!

Åben indretning med brændeovn

Sommerhusets smagfulde indretning kombineret med det rustikke klinkegulv giver jer den rigtige feriefølelse fra første minut. Det åbne køkken-alrum giver jer mulighed for samvær og hygge, lige meget hvor I opholder jer. Brændeovnen sørger for ekstra hygge og varme, både når I spiller brætspil ved spisebordet, og når I hygger med en god film i den rummelige hjørnesofa.

Sovepladserne i sommerhuset er fordelt over to gode soveværelser med dobbeltsenge og en sovesofa i et hyggeligt hjørne i stuen. I de to soveværelser er der i 2020 blevet lagt nye lyse trægulve, som er med til at fuldføre den lækre og lyse indretning i sommerhuset.

Det moderne badeværelse med flisebelagte vægge i brusenichen og gulvvarme skaber en ekstra luksus i jeres ferie.

Naturgrund og overdækket terrasse mod syd

Gennem terrassedøren kommer I ud på den overdækkede og afskærmede terrasse mod syd. Ud over den sydvendte terrasse finder I rundt om feriehuset flere andre gode og afskærmede terrasser, så I næsten altid kan finde en plads i læ og følge solen rundt. Her lægges op til mange hyggelige grillaftener under åben himmel.

På naturgrunden er der også plads til, at børnene og hundene kan lege og spille bold, mens I slapper af i liggestolene – måske med en god bog.

God beliggenhed – perfekt til familie med hund

Feriehusets ligger i Søndervig, der er et meget populært ferieområde. Her er der ikke langt til stranden, der indbyder til gåture hele året rundt. Har I hundene med, vil de sikkert også elske de lange gåture i området.

I Søndervig finder I gode indkøbsmuligheder og spisesteder samt sjove aktiviteter for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6360

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine schöne Woche in diesem Ferienhaus. Die Küche ist mit dem Wohnzimmer integriert und es gibt dort alles was man braucht. Das große Schlafzimmer ist sehr schön und bietet genügend Platz und Komfort. Das kleine Schlafzimmer ist sehr sporadisch eingerichtet. Es gibt nur ein Regal und keinen richtigen Schrank. Wenn man wenig Kleidung benötigt, reicht es aber aus. Da wir nur zwei Schlafzimmer benötigt haben, war das Haus für uns perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön gelegenes Ferienhaus, mit tollem Grundstück. Vor allem die teilweise überdachte/eingezäunte Terrasse um das Haus ist sehr schön vor allem wenn man mit Hund da ist. Es ist zweckmässig eingerichtet, alles war sehr sauber und gemütlich/modern eingerichtet. Das Haus hat uns sehr gut gefallen, wir würden es auf jeden Fall wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein toll ausgestattetes Haus, gute Betten und Sitzmöglichkeiten. Das Bad ist etwas klein und sehr dunkel, das einzige Manko. Insgesamt ein tolles Haus!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:85 / 1.312
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...