Hyggeligt feriehus med overdækket terrasse og 2 hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 6, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6360
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Hjelmevej 6 i Søndervig finder I dette lyse og velindrettede sommerhus til 6 personer. Feriehuset har i 2020 fået en gennemgribende renovering og har bl.a. fået nyt badeværelse, nye møbler og en energisparende luft-luft varmepumpe. Jeres 2 hunde er også meget velkomne!

Åben indretning med brændeovn

Sommerhusets smagfulde indretning kombineret med det rustikke klinkegulv giver jer den rigtige feriefølelse fra første minut. Det åbne køkken-alrum giver jer mulighed for samvær og hygge, lige meget hvor I opholder jer. Brændeovnen sørger for ekstra hygge og varme, både når I spiller brætspil ved spisebordet, og når I hygger med en god film i den rummelige hjørnesofa.

Sovepladserne i sommerhuset er fordelt over to gode soveværelser med dobbeltsenge og en sovesofa i et hyggeligt hjørne i stuen. I de to soveværelser er der i 2020 blevet lagt nye lyse trægulve, som er med til at fuldføre den lækre og lyse indretning i sommerhuset.

Det moderne badeværelse med flisebelagte vægge i brusenichen og gulvvarme skaber en ekstra luksus i jeres ferie.

Naturgrund og overdækket terrasse mod syd

Gennem terrassedøren kommer I ud på den overdækkede og afskærmede terrasse mod syd. Ud over den sydvendte terrasse finder I rundt om feriehuset flere andre gode og afskærmede terrasser, så I næsten altid kan finde en plads i læ og følge solen rundt. Her lægges op til mange hyggelige grillaftener under åben himmel.

På naturgrunden er der også plads til, at børnene og hundene kan lege og spille bold, mens I slapper af i liggestolene – måske med en god bog.

God beliggenhed – perfekt til familie med hund

Feriehusets ligger i Søndervig, der er et meget populært ferieområde. Her er der ikke langt til stranden, der indbyder til gåture hele året rundt. Har I hundene med, vil de sikkert også elske de lange gåture i området.

I Søndervig finder I gode indkøbsmuligheder og spisesteder samt sjove aktiviteter for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6360

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit einem absoluten Wohlfühlfaktor im hyggeligen Wohn- und Esszimmer mit offener Küche und dem tollen Klinkerboden. Die Küche bietet genug Arbeitsfläche, um auch zu zweit bequem zu kochen und ist gut ausgestattet. Das grosse Schlafzimmer bietet ausreichend Platz und genug Stauraum im grossen Schrank. Das Bett ist genau richtig und nicht, wie sonst oft, viel zu weich. Im kleinen Schlafzimmer ist kein Schrank vorhanden.
Das Bad ist klein, aber sonst sehr schön. Der Spiegel ist für Grössere, wie meinen Mann, etwas zu niedrig oder insgesamt zu klein. Für mich allerdings passte er. Die Dusche ist aufgrund des wenigen Platzes etwas eng. Wer etwas grösser ist, könnte Probleme bekommen. Die Rund-Um-Terasse konnten wir aufgrund des Wetters nicht nutzen, ist aber mit den vielen Möglichkeiten sehr schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für meine Freundin und mich ist dieses Ferienhaus perfekt! Drum haben wir es jetzt das 3. mal in Folge gebucht!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gemütliches Ferienhaus für einen erholsamen Urlaub. Für 6 Personen etwas klein, aber zu zweit oder zu viert perfekt! Sehr gemütlicher Wohnraum und eine schöne Küche 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:85 / 1.312
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...