Meget flot feriehus tæt på Søndervig og Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Holdvej 13, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6369
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et utroligt flot feriehus opført i førsteklasses materialer tæt på Søndervigs centrum og kun 250 meter fra havet. Huset har en stor afskærmet terrasse samt 2 dejlige overdækkede terrasser. Her er virkelig kræset for detaljerne både ude og inde. De perfekte rammer for en dejlig ferie i Danmark.

Flot feriehus tæt på Søndervig og havet

Her er tale om et virkeligt flot feriehus opført i de bedste materiale. Der er kræset for detaljerne og masser af flot lysindfald fra de store vinduespartier. Inventaret i køkkenet og de 2 badeværelser oser af kvalitet. Der er 3 skønne soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge. Fra to af værelserne er der direkte udgang til terrassen. I det store badeværelse finder I et skønt spabad og herfra er der adgang til husets dejlige sauna. I køkken/alrummet er der stige op til en stor hems. Et virkeligt skønt sted for børn.

Flotte, indbydende terrasser

Den store, runde terrasse er afskærmet af en flot halvmur i samme sten som resten af huset. Her finder I naturligvis havemøbler, liggestole og en grill. Der er desuden to skønne overdækkede terrasser, hvor I kan nyde middagen uanset vejr og vind.

Et rigtigt dejligt luksusferiehus til jeres næste ferie i Søndervig, Danmark.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6369

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind das 3. Mal in der Gegeben. Esmark war die mit Abstand am besten organisierte Vermittlung und das Haus haben wir "sauber" vorgefunden. Nach 2 x schlechte Erfahrung gemacht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön.Von Außen sehr chic,innen sehr modern.Sehr Steril auf den ersten Eindruck,besonders das Wohnzimmer.Die Betten sind sehr gut,die Bäder gut eingerichtet.Der Weg zum Strand nicht weit.Die beiden windgeschützten Terrassen gut durchdacht.Es fehlt ein bißchen an typischen dänischen Einrichtungsstyle.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus mit ausreichend Platz. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. Es ist ein gut durchdachtes Haus bzgl der seitlichen überdachten und windgeschützten Terrassen. Der Weg zum Strand ist auch nicht weit.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.205
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...