Feriehus med pool og aktivitetsrum til 18 personer

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 50, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6370
18 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Her får du et feriehus udover det sædvanlige. Sommerhuset på Frans Julius Vej 50 er flot og godt indrettet, så det egner sig til 18 personer – helt ideelt, når hele familien eller venneflokken skal samles – og 2 hunde, hvis I har. Der er et aktivitetsrum, en trampolin og en poolafdelingen. Og for at holde energiomkostningerne nede, er der installeret jordvarme.

Feriehus med god indretning til 18 personer

Feriehuset rummer ikke alene pladsen til 18 personer. Feriehuset er indrettet med 2 forskellige soveafdelinger, hvor den ene afdeling har 4 soveværelser og 1 badeværelse, og den anden afdeling har 3 soveværelser og 1 badeværelse. Så er det oplagt at flere familier eller venner kan holde en

Det åbne og flotte køkken, er et oplagt sted at samles for madentusiasterne, hvor de kan tilberede et lækkert måltid til resten af familien eller vennerne. Og her har I endda både to ovne og et stort komfur.

Udenfor har du en god åben og afskærmet terrasse, hvor i med fordel på de varme dage, kan nyde den solens varme stråler og den friske luft. Og intet er mere hyggeligt end at samles omkring grillen mens dagen går på hæld.

Nyd poolen, saunaen og den store spa

I feriehuset har du også en dejlig poolafdeling, der indbyder til leg, hygge og afslapning for både store og små. Lær de små at svømme eller lad dem lege i spaens varme bobler. Er I til mere afslapning og varme, har I her også en sauna til rådighed.

Når roen har sænket sig om aftenen, kan du selv nyde et par timers wellness med varme, afslapning og måske en kølig drink.

Aktivitetsrummet er også et godt samlingspunkt

I feriehuset har du naturligvis spiseafdelingen og stuen, hvor I kan samles. Men der er også et dejligt aktivitetsrum med billardbord, bar og fladskærm. Her kan I hygge jer med spilaftener; hvad enten det er en turnering i billard, brætspil, eller en dyst på den medbragte spillekonsol – det er samværet, der giver de bedste ferieminder.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6370

DK
D.
sagde , Danmark

Flot hus. Poolområde er virkelig god.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön eingerichtet, auch die Aufteilung der Zimmer ist sehr gut geplant,es liegt ruhig mitten in der Natur, es hat allen gut gefallen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus mit hervorragender Ausstattung (Waffeleisen inklusive) und wunderbarer Lage. Der Weg zum Strand ist kurz und ein schöner Spaziergang. Pool und Whirlpool haben uns den Aufenthalt verschönert, Billardtisch und Tischtennis auch. Betten super und bequem. Service von Esmark perfekt – die Toiletten waren verstopft und innerhalb von 20 Minuten war erst ein Techniker und nach knapp zwei Stunden ein Unternehmen und das Problem war gelöst. Richtig gut!

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:268 / 5.000
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

10 Dobbeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...