Feriehus med pool og aktivitetsrum til 18 personer

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 50, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6370
18 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her får du et feriehus udover det sædvanlige. Det er flot og godt indrettet, så det egner sig til 18 personer – helt ideelt, når hele familien eller venneflokken skal samles. Der er et aktivitetsrum og en poolafdelingen. Og for at holde energiomkostningerne nede, er der installeret jordvarme.

Feriehus med god indretning til 18 personer

Feriehuset rummer ikke alene pladsen til 18 personer. Det er også veludstyret og -indrettet, så flere familier kan holde en dejlig ferie sammen.

Der er et flot, åbent køkken, hvor I kan lave mad sammen. Og her har du endda både to ovne og 1 stort komfur. Derudover er der lavet to gode soveafdelinger med henholdvis tre og fire soverum samt to badeværelser.

Udenfor har du gode terrasser, så de varme dage og den friske luft også kan nydes. Og intet er mere hyggeligt end at samles omkring grillen mens dagen går på hæld.

Nyd poolen, saunaen og den store spa

I feriehuset har du også en dejlig poolafdeling, der indbyder til leg, hygge og afslapning for både store og små. Lær de små at svømme eller lad dem lege i spaens varme bobler.

Når roen har sænket sig om aftenen, kan du selv nyde et par timers wellness med varme, afslapning og måske en kølig drink.

Aktivitetsrummet er også et godt samlingspunkt

I feriehuset har du naturligvis spiseafdelingen og stuen, hvor I kan samles. Men der er også et dejligt aktivitetsrum med billardbord, bar og fladskærm. Her kan I hygge Jer med spilaftener; hvad enten det er en turnering i billard, brætspil, eller en dyst på den medbragte spillekonsol – det er samværet, der giver de bedste ferieminder.

 

Læs mere om feriehus 18 personer

Det siger vores gæster om sommerhuset i6370

DK
D.
sagde , Danmark

Vi har været 10 voksne og 5 børn i sommerhuset i uge 30.Swimmingpoolen var meget populær og børnene fik meget tid til at gå der,så forældrene behøvede ikke at finde på en masse aktiviter.Og dejligt med legetårnet i haven.
Huset rummer rigtig fint så mange mennesker .

DK
D.
sagde , Danmark

Helt igennem dejligt sommerhus spm er godt indrettet til stor familie med alle aldersgrupper. Vi har nu 8 år været i forskellige pool huse men første gang med akustik lofte og det bliver det fremover.
Alle synes det var det bedste hus vi havde været i og de anser har også været fine huse.
Til slut.
TAK til Esmark for altid at have styr på det hele, dejligt at vi hver gang er kommet til et rent hus og har der været noget som ikke virkede er det lavet med det samme.
Man føler sig i centrum hos Esmark

DK
D.
sagde , Danmark

Dejlig velholdt feriehus. God indretning til mange mennesker uden at det føles trangt.
Vi var 12 voksne og 6 børn med et lavt elforbrug uden at man har sparet på det.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:268 / 5.000
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

10 Dobbeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...