Feriehus med lukket terrasse, fiskerenseplads og udendørs bruser

5
icon
icon
icon
icon
icon
4638
Nordsøvej 251, Søndervig - Søg på husnr. i6371
Gæsterne siger: icon icon

I hjertet af feriehuset har du et lækkert fællesrum med en hyggelig stue, spiseafdeling og et flot åbent køkken. Her kan du samle familien omkring fx. madlavning, spisning, sjove spil og gode film. Og trænger du til lidt selvforkælelse, er der både spabad og sauna på det ene af de to badeværelser.

Flot feriehus med lukket terrasse, fiskerenseplads, udendørs bruser

Feriehuset er også ideelt til dig, der ønsker en skøn og afslappende ferie tæt på centrum af Søndervig. Der er skønne terrasser – to er delvist overdækkede, hvilket gør dem perfekte til de hyggelige grillaftener. Og har du børn eller hund med, er den lukkede terrasse også rigtig praktisk.

Mellem feriehuset og annekset er der en skøn åben terrasse, og her har du også en fiskerenseplads med både koldt og varmt vand, så du kan rense og flå dine friskfangede fisk. Der er også udendørs bruser, som er perfekt efter en badetur ved Vesterhavet.

Godt indrettet feriehus og et anneks med bordtennis

Feriehuset er smagfuldt indrettet og indeholder alle de moderne bekvemmeligheder, du kan forvente i et feriehus i dag. Du vil sikkert sætte pris på de to lækre badeværelser og annekset kun få meter fra feriehuset. Her er der nemlig et bordtennisbord, bordfodboldbord og en stor fladskærm på væggen – ikke tilsluttet parabol – men perfekt, hvis børnene har egen medbragte spillekonsol med.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6371

D.
sagde , Juelsminde

Smagfuldt og velindrettet. Man føler sig straks hjemme. Personligt præg. God plads til 6 personer – også i den hyggelige sofagruppe. Fin belysning. Velanlagt grund.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.322
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (190 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...