Feriehus med lukket terrasse, fiskerenseplads og udendørs bruser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 251, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6371
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I hjertet af feriehuset har du et lækkert fællesrum med en hyggelig stue, spiseafdeling og et flot åbent køkken. Her kan du samle familien omkring fx. madlavning, spisning, sjove spil og gode film. Og trænger du til lidt selvforkælelse, er der både spabad og sauna på det ene af de to badeværelser.

Flot feriehus med lukket terrasse, fiskerenseplads, udendørs bruser

Feriehuset er også ideelt til dig, der ønsker en skøn og afslappende ferie tæt på centrum af Søndervig. Der er skønne terrasser – to er delvist overdækkede, hvilket gør dem perfekte til de hyggelige grillaftener. Og har du børn eller hund med, er den lukkede terrasse også rigtig praktisk.

Mellem feriehuset og annekset er der en skøn åben terrasse, og her har du også en fiskerenseplads med både koldt og varmt vand, så du kan rense og flå dine friskfangede fisk. Der er også udebruser, som er perfekt efter en badetur ved Vesterhavet.

Godt indrettet feriehus og et anneks med bordtennis

Feriehuset er smagfuldt indrettet og indeholder alle de moderne bekvemmeligheder, du kan forvente i et feriehus i dag. Du vil sikkert sætte pris på de to lækre badeværelser og annekset kun få meter fra feriehuset. Her er der nemlig et bordtennisbord, bordfodboldbord og en stor fladskærm på væggen – ikke tilsluttet parabol – men perfekt, hvis børnene har egen medbragte spillekonsol med.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6371

D.
sagde , Danmark

Bedste feriehuset vi nogensinde har haft lejet. God indretning, lyst, hyggeligt, velholdt og på ingen måde nedslidt. Feriehuset havde alt hvad man kunne ønske sig i udstyr og lidt til. Mange terrasser, så altid muligt at finde en plads i læ. Kan kun anbefale det til andre.

D.
sagde , Danmark

Feriehuset var perfekt. Hyggeligt og personligt og rent og ordentligt. Vi vil rigtigt gerne komme tilbage til det samme hus en anden gang. Vi havde en skøn uge i huset.

D.
sagde , Tommerup

Perfekt indrettet feriehus, beskrivelse og den virkelige oplevelse levede helt op til vores forventninger.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.322
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (190 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...