Feriehus med bordtennisbord og lukket terrasse.

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hafavej 2, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6377
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er perfekt til dig, der godt kan lide lidt ekstra og gerne vil bo i gåafstand til både Vesterhavet og den populære Badeby, Søndervig. Vesterhavet er et besøg værd hele året rundt, og efterfølgende kan du slappe af i spabadet, saunaen eller på den gode terrasse, hvis vejret tillader det.

Et lækkert og veludstyrret feriehus med bordtennis og bordfodbold

Tæt på centrum af Søndervig og kun ca. 5 minutters gang fra Vesterhavet ligger dette veludstyrede feriehus. Her har du mulighed for at hygge dig og slappe af med familien. Der er gode værelser og to godt indrettede badeværelser, så feriehuset er også godt egnet, hvis I er to familier, der holder ferie sammen.

Aktivitetsrummet er et absolut hit blandt både store og små. Et velfungerende og hurtigt fiber-internet og et stort fladskærms TV, hvor børnene kan tilslutte deres egen medbragte spillekonsol, lægger op til mange timers sjov og hygge. 

Flere gode terrasser, hvoraf den ene er lukket og derfor helt ideel til børn og hund

Feriehuset er placeret på en stor grund og med gode og afskærmende volde, så du ugeneret kan sidde udenfor. Der er legeredskaber og et par fodboldmål, så børnene kan lege og spille bold, mens du slapper af på de skønne terrasser. Den ene terrasse er endda lukket, hvilket især er perfekt, hvis du har børn eller hund med.

Centrum af Søndervig er kun ca. 10 minutters gang fra feriehuset, så du kan nemt komme hen og besøge byens restauranter og butikker. En tur til både Hvide Sande og Ringkøbing er også et must.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6377

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt hus

D.
sagde , Danmark

Dejligt velholdt, lyst og rummeligt feriehus. God indretning til 8 personer. Perfekt med et aktivitetsrum med bordtennis og bordfodbold. Fine udearealer til store og små.Ligger i perfekt gangafstand til byen og stranden. På trods af beliggenhed ud til vejen, var der ingen generende trafikstøj i huset.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 2.022
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...