Fantastisk beliggenhed i første klitrække

2.5
icon
icon
icon

Nordsøvej 132, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6381
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et ældre delvist renoveret feriehus med en unik beliggenhed i første klitrække i Søndervig. Vil du være helt tæt på naturen og opleve Klitlandskabet ved Vesterhavet fra nærmeste parket, så er her et hyggeligt hus for parret eller parret med 2 børn.

Fra huset er der unik udsigt til det uspolerede og endeløse klitlandskab, og her er få minutters gang til det endeløse klitlandskab og det brusende Vesterhav.

En beliggenhed udover det sædvanlige

Hvis I vil bo i pagt med naturen og vægter stilheden og beliggenheden som første prioritet, så er dette mindre feriehus sagen.

Midt i Søndervig og kun 100m fra Vesterhavet ligger dette ældre og delvis renoverede feriehus. Huset er et rigtig feriehus, personlig indrettet og et feriehus der emmer af hygge. Der er brændeovn til de kolde aftener hvor vinden rusker i landskabet.

Perfekt til parferie eller ferie med børnene

Feriehuset er velegnet til parret, eller parret med 2 børn, som vil nyde Søndervig og Danmarks bedste badestrand og være i gåafstand til Søndervig centrum.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6381

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine hervorragende Lage zum Strand welcher fussläufig erreicht werden kann. Mit Bollerwagen aber eher nicht zu empfehlen.
Das Haus ist hell, gut ausgestattet wenn man dort nur die Zeit zum schlafen und Essen verbringen will oder abends zum Fernsehen und etwas lesen oder spielen möchte. Einkaufsmöglichkeiten sind im Ort ausreichend vorhanden. Einige Bereiche des Hauses bedürfen einer Modernisierung wie zB das Bad oder der Aussenbereich.

DE
D.
sagde , Stahnsdorf

Wir haben laut Fotos und Beschreibung ein einfaches Ferienhaus gebucht und das war es auch. Es wurde nichts verschönt. Wir haben uns pudelwohl gefühlt und kommen sehr gerne wieder! Das Ferienhaus würden wir weiterempfehlen, da das Preis/Leistungsverhältnis absolut gestimmt hat!! Liebe Grüße von uns BerlinernDie Umgebung ist traumhaft schön. Wer die Ruhe sucht, findet sie definitiv dort!! Jederzeit wieder!!Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 1.218
Renoveret / Byggeår:2010 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...