Dejligt sommerhus tæt på Vesterhavet i Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 121, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6382
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Vil I bo centralt i Søndervig og meget tæt på Vesterhavet, og samtidig med en god og ugeneret beliggenhed? Så har vi huset her! Dette dejlige feriehus ligger ugeneret på en naturgrund i et godt område i Søndervig, her er flere gode terrasser og her er hunden velkommen.

Moderniseret og moderne feriehus

Sommerhuset er et ældre hus der er blevet tilbygget og løbende moderniseret, så det i dag fremstår som et rigtig hyggeligt, moderne og velindrettet feriehus med god plads til hele familien.

Feriehusets store stue er moderne og godt møbleret, en dejlig stue med højt til loftet. Her er smagfulde møbler og en rigtig hyggelig brændeovn der giver sommerhusstemningen.

Der er både et stort badeværelse med spabad samt et mindre gæstetoilet med indgang fra soveværelset med de 2 køjesenge.

5 min gang fra Søndervig Centrum

Hafavej er en meget populær vej i Søndervig, her er du tæt på alt, men alligvel i fred og ro. På få minutter kan du gå hen til Beach Bowl, Søndervigs store forlystelsescenter, og kort afstand derfra kan du hente morgenbrød hos bageren eller besøge Søndervig store supermarked.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.200
Renoveret / Byggeår:1998 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...