Flot feriehus med skøn sauna og dejlig solgård

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 159, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6385
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et flot sommerhus med en spændende arkitektur, gode terrasser omkring huset og med en skøn solgård. Huset er smagfuldt indrettet, der er ca. 500 m til Vesterhavet og en kort spadseretur fra Søndervig centrum. Ønsker du at bo i et hus med al tænkelig komfort og velvære, er dette et godt valg.

Indbydende og lyst feriehus i Søndervig

Her på Hjelmevej 159 er plads til 6 personer i 3 store og rummelige soveværelser. De to af værelserne er med dobbeltsenge og det sidste med to enkeltsenge.

Der er et stort, luksuriøst indrettet badeværelse med bruseniche og spabad. Herfra er der indgang til huset dejlige sauna. Endvidere et andet badeværelse, ligeledes med bruseniche.

Stort køkken/alrum/stue i ét rum, adskilt af en brændeovn. Der et smukt lysindfald fra de store vinduespartier. Et flot sommerhus, der opfylder selv de vildeste feriedrømme!

Huset er opvarmet med varmepumpe. Der er gulvvarme i alle rum.

Solgård og skønne terrasser omkring huset

Uanset vejr og vind kan du altid finde læ ved dette sommerhus. Der er terrasser på alle sider af huset – med havemøbler og grill. Flere af dem er afskærmet og overdækket. Der er ligeledes en stor lukket gård.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6385

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes Haus. Raumaufteilung sehr gut. Helle bodentiefe Fenster. Praktischer Innenhof. Sehr gut abgeschirmt zum Hjelmevej. Terrasse nicht einsehbar.
Ideale Lage zum Strand und nach Sondervig.

DE
D.
sagde , Deutschland

an dem Haus haben uns die großen bodentiefen Fenster gefallen, mit schöner Terrasse
vermisst haben wir bequeme Sitzmöbel
sonst ein schönes Haus mit uriger Umgebung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus hat alles was man braucht und mehr. Die bodentiefen Fenster lassen viel Licht herein und am Abend laden einige Terrassen zum Verweilen ein. Das Meer ist so nah, dass man abends beim Lesen das leise Rauschen genießen kann. Eine Whirlpool-Badewanne und eine eigene Sauna im Bad runden das Gesamtbild dieses modernen und klar eingerichteten Hauses ab.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.400
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...