Lækkert stråtagshus med sauna, spa og fantastisk beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Hafavej 103, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6391
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Det flotte stråtagshus på Hafavej 103 udstråler ægte sommerhusferie og er samtidig rigtig lækkert indrettet med wellnessafdeling. Her kan I holde en ferie kun 100 meter fra Vesterhavet og ikke langt fra Søndervigs hyggelige bymidte.

Slap af på den lukkede terrasse

Det lækre ikke-ryger hus er rigtig indbydende både udvendigt og indvendigt, og kombinationen af moderne og hjemlig indretning giver en god atmosfære og lader jer falde godt til fra første ferieøjeblik.

På den store, lukkede terrasse, der løber næsten hele huset rundt, er der god plads til at solbade på de varme sommerdage og nyde en god frokost rundt om havebordet med områdets lækre specialiteter og en kold drik ved siden af.

Mens I nyder tilværelsen i havestolen og læser en god bog, kan I trygt lade børnene og hunden lege på den lukkede terrasse, og de aktive gæster kan tage et spil fodbold på græsplænen, mens resten slapper af og holder dovnedag på terrassen.

Strandbesøg og byliv efterfulgt af sauna og spa

Med en beliggenhed som denne er et strandbesøg næsten et “must”, og på få minutter når I den hvide brede sandstrand. Lad børnene og hunden lege i sandet eller vandkanten på de lune dage, mens I værdsætter feriefreden og lytter til bølgerne, der bryder i strandkanten.

Er I til shopping og hyggelige småbyer, er Søndervig helt sikkert også et besøg værd. Her venter de mange forretninger, caféer og restauranter på jer, og specielt i sommertiden summer der af liv og feriestemning fra morgen til aften.

Når dagen er omme, og I er tilbage i feriehjemmet, kan I slutte af på bedste vis med en wellnessaften i saunaen og spabadet. Læn jer tilbage i varmen og lad op til en ny dag, inden I mættede af nye indtryk lægger jer godt til rette i sengen og får en god nats søvn, klar til endnu en spændende feriedag.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6391

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wirklich sehr schön. Es hat alles was man für einen erholsamen Urlaub braucht. Lediglich beim Badezimmer würden wir einen Punkt abziehen da es etwas in die Jahre gekommen ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes gemütliches Häuschen. Ein wenig in die Jahre gekommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt nur wenige Meter vom Dünenaufgang zum Strand entfernt. Zahlreiche Geschäfte sind nach wenigen Minuten Fußweg gut erreicht. Das Haus ist für 4 Personen bestens geeignet. Hundebesitzer freuen sich über eine großzügige und geschlossene Terrasse. Das Haus bzw. das Mobiliar ist schon etwas in die Jahre gekommen, dafür aber sehr gemütlich. Das Mobiliar im Wohnzimmer fällt durch eine überdurchschnittliche Anzahl von Sitzgelegenheiten auf.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.025
Renoveret / Byggeår:2019 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...