Hyggeligt sommerhus i Søndervig tæt på Vesterhavet

3
1838
Harbo Stages Vej 49, Søndervig - Søg på husnr. i6401
Gæsterne siger:

Med mindre end fem minutters gang mellem sandstrand ved Vesterhavet og husets hyggelige terrasser, er det svært ikke at blive begejstret for det ældre klassiske træhus beliggende på Harbo Stages Vej i Søndervig, midt i Søndervig med kun 700 til centrum og 250m til Vesterhavet.

Huset der er et rigtigt sommerhus, uden nutidens luksus, men med masser af charme og rigtig sommerhusstemning. Det er super hyggeligt og du føler dig velkommen med det samme du træder ind af døren. Her får du rammen om en afslappende sommerferie ved den danske vestkyst – omgivet af lyng og marehalm.

Hyggelig personlig indretning

Indretningen er med stue og køkken-alrum i ét og samme, hvilket giver rig mulighed for hyggelig samvær foran ilden i den dejlige brændeovn, mens der spilles spil ved spisebordet, maden tilberedes i det åbne køkken og kaffen nydes i sofaen foran fladskærmen.

Feriehuset indeholder et ældre men funktionelt badeværelse og i alt tre soverum – to lyse, venlige værelser med dobbeltseng og tv (én kun til DVD) samt ét værelse med køjesenge.

Dejlige terrasser rundt om huset

Udenfor er der hele tre terrasser, så der er rig mulighed for at følge solen, både på vestvendt, østvendt og sydvendt terrasse – hvor den sydvendte er delvis overdækket. Der er også en rigtig hyggekrog hvor der altid kan findes læ for vestenvinden.

Central beliggenhed tæt på centrum

10 minutters gang fra huset ligger Søndervig centrum med restauranter, butikker og aktiviteter for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6401

D.
sagde , Slagelse

Et ældre, men velkoldt og hyggeligt sommerhus. Familien savnede dog danske tv – kanaler og familiens yngste savnede WIFI.


Esmark sagde
Vi har et par enkle Internet Stick som vi lejer ud, så skulle det være en anden gang, så kig endelig forbi kontoret.


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.200
Renoveret / Byggeår:1995 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...