Sommerhus med sauna, spa og vildmarksbad – kun 250m fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 125, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6401
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus lidt ud over det sædvanlige til jeres næste ferie? Dette lækre somerhus i Søndervig kun 250 meter fra stranden er i en klasse for sig selv. Den stilfulde indretning er gennemført fra ende til anden, og med en stor sauna og spa samt vildmarksbad er der lagt op til en ferie med ekstra wellnessfeeling. Rejser I i elbil er der desuden mulighede for at lade ved huset, der skal dog medbringes eget ladekabel.

Lækkert og rummeligt feriehus med skøn sauna og spabad

Det flotte feriehus på Hvidbjergvej 125 er opført i 2019 og oser af luksus indvendigt som udvendigt. Indretningen er stilfuld og kvalitetsbevidst med indbydende lyse egetræslofter, et moderne og veludstyret køkken og højt til loftet. De store vinduer får de 122 kvadratmeter til at virke endnu mere rummelige – og med plads til 6 personer er der god plads at brede sig ud på her.

Kan I godt lide at forkæle jer selv lidt ekstra på ferien, så er der bestemt gode muligheder her. Blandt husets faciliteter er nemlig en stor sauna og et spabad til 4 personer. Der findes næppe en bedre måde at runde dagen af på end med et besøg i den varme sauna eller spabadet, hvor I kan lade op til endnu en herlig feriedag.

Feriehuset er bygget i 3 niveauer.

Åben terrasse med vildmarksbad, udendørsbruser, strandbesøg og hyggelige dage

Der er en højt beliggende, åben terrasse med vildmarksbad og en flot udsigt. Fra stueplan har I direkte adgang til den afskærmede terrasse med udebruser. Der er selvfølgelig sørget for gode havemøbler, liggestole og en grill, så I kan nyde de dejlige solskinsdage i fulde drag.

Beliggenheden i yderste række på Hvidbjergvej er rigtig skøn. Kun 250 meter skiller jer fra den brede sandstrand, og en sti gennem klitlandskabet fører jer hele vejen til vandkanten. En gåtur i den salte havluft er ren wellness, og om sommeren kan I tage en dukkert i de blå bølger.

Søndervigs populære ferieby ligger 1000 meter væk, og spændende forretninger, spisesteder og aktivitetsmuligheder såsom bowling, segwaykørsel og tennis venter på jer. Fra Badevej er der en direkte opgang til stranden, og langs vejen ligger der flere lækre iscaféer, så I kan snuppe en softice med på vejen.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6401

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr interessantes Haus am Ende einer Sackgasse; allerdings führt auch der Weg zum Strand dort vorbei, so hat man einige Spaziergänger, was im Winter aber nicht stört.
Haus war sehr gepflegt und sauber; stilistisch gut eingerichtet, nicht 0815. absolut nicht kinderfreundlich (durch die verschiedenen Ebenen gibt es Stufen), aber genau das haben wir zu zweit auch gesucht! Es macht den Anschein, als wenn das Haus in die Dühne gebaut ist, macht ein sehr beschützendes Gefühl, und einen tollen Blick in die Dünen. Die Nordsee kann man allerdings nicht sehen, obwohl sie nur einen Steinwurf entfernt ist.
Es gab Gebrauchsanweisungen für den Zober; das hatten wir nicht immer so. Auch war Holz und Grillkohle vorhanden, so dass wir gleich loslegen konnten mit Kamin und auch dem Grill. Selbstverständlich haben wir das bei Abreise wieder aufgefüllt.
Der Meny hatte alles, was man braucht. Das Fischgeschäft in Hvide Sande ist spitze!
Wir sind eher in der Jammerbucht, aber auch am Ringkøbing Fjord sind tolle Strände und genug Sehenswürdigkeiten wie zum Beispiel der Leuchtturm. Unbedingt einen Besuch in der Destillerie einplanen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr modern und gut durchdacht eingerichtet. Es fehlt an nichts, außer vielleicht an einer Duschbegrenzung. Uns persönlich war es etwas zu dunkel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Haus an super Lage in den Dünen. Es mangelt an nicht. Sauna und HotPot genial, sehr kurzer Weg zum Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:122 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...