Luksushus i Søndervig med sauna og spabad kun 250m fra havet

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
6458
Hvidbjergvej 125, Søndervig - Søg på husnr. i6401

Er I på udkig efter et feriehus lidt ud over det sædvanlige til jeres næste ferie? Dette lækre luksushus i Søndervig kun 250 meter fra stranden er i en klasse for sig selv. Den stilfulde indretning er gennemført fra ende til anden, og med en stor sauna og spa er der lagt op til en ferie med ekstra wellnessfeeling.

Luksuriøst og rummeligt feriehus med lækker sauna og spabad

Det flotte feriehus på Hvidbjergvej 125 er opført i 2019 og oser af luksus indvendigt som udvendigt. Indretningen er stilfuld og kvalitetsbevidst med indbydende lyse egetræslofter, et moderne og veludstyret køkken og højt til loftet. De store vinduer får de 122 kvadratmeter til at virke endnu mere rummelige – og med plads til 6 personer er der god plads at brede sig ud på her.

Kan I godt lide at forkæle jer selv lidt ekstra på ferien, så er der bestemt gode muligheder her. Blandt husets faciliteter er nemlig en stor sauna og et spabad til 4 personer. Der findes næppe en bedre måde at runde dagen af på end med et besøg i den varme sauna eller spabadet, hvor I kan lade op til endnu en herlig feriedag.

Feriehuset er bygget i 3 niveauer.

Gode terrasser, strandbesøg og hyggelige dage i Søndervig

Der er flere gode terrasser rundt om huset – både med afskærmning og en åben del. Der er selvfølgelig sørget for gode havemøbler, liggestole og en grill, så I kan nyde de dejlige solskinsdage i fulde drag fra morgen til aften.

Beliggenheden i yderste række på Hvidbjergvej er rigtig skøn. Kun 250 meter skiller jer fra den brede sandstrand, og en sti gennem klitlandskabet fører jer hele vejen til vandkanten. En gåtur i den salte havluft er ren wellness, og om sommeren kan I tage en dukkert i de blå bølger.

Søndervigs populære ferieby ligger 1000 meter væk, og spændende forretninger, spisesteder og aktivitetsmuligheder såsom bowling, segwaykørsel og tennis venter på jer. Fra Badevej er der en direkte opgang til stranden, og langs vejen ligger der flere lækre iscaféer, så I kan snuppe en softice med på vejen.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:122 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...