Skønt sommerhus med spa, sauna og fantastisk beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon
Badevej 20 F 2, Søndervig - Søg på husnr. i6411

Det hyggelige klyngehus ligger centralt i Søndervigs klitbeklædte landskab, kun 100 meter fra den brede sandstrand. Ud over den fantastiske beliggenhed byder huset på lyse og flotte omgivelser, en afslappende atmosfære og både et spabad og en sauna, så der kan holdes en rigtig wellness-aften som afslutning på en god feriedag.

Fredfyldt atmosfære med sauna og spabad

Det lille 4 personers hus er perfekt til den lille familie eller kæresteparret, der trænger til et pusterum fra dagligdagens stress og jag. Med en god beliggenhed i det idylliske klitlandskab kan I slappe maks af her og tanke nye kræfter.

Indvendigt får I et lyst og hyggeligt hus og en fredfyldt atmosfære, som gør, at I med det samme vil falde godt til. Skal I værne lidt ekstra om jer selv og hinanden, kan I tænde for saunaen eller starte spabadet og bruge en aften i ro og fred i varmen.

På den afskærmede terrasse er der gjort klar til, at I kan nyde de varme solskinsdage i liggestolene eller havemøblerne, og om aftenen kan der tændes op i husets grill, hvis I skal have en ekstra god feriemiddag.

Fantastisk beliggenhed tæt på strand og centrum

På Badevej 20 F 2 får I ikke kun et dejligt feriehjem, men også en helt fantastisk beliggenhed – kun 250 meter fra centrum og 100 meter fra stranden i Søndervig.

Fra terrassen kan I høre det brusende Vesterhav kalde på jer, og på få minutters gang kommer I til den kilometerlange sandstrand, som i øvrigt er let tilgængelig for alle med den gode strandovergang. Her kan både store og små følge med, og de modige og badeglade feriegæster kan hoppe en tur i bølgerne.

Kun 250 meter væk finder I Søndervigs hyggelige bymidte, og især i sommertiden summer her af liv og feriestemning. Gå på opdagelse i forretningerne, spis aftensmad på en af de gode restauranter, tag et spil bowling på Beach Bowl eller slut dagen af med en softice på en af de mange iscaféer. Her er noget for enhver smag.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 120
Renoveret / Byggeår:2017 / 2002

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (111 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...