Strandnært aktivitetshus med sauna, dampbad, massagestol og bio

5
icon
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 51, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6413
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det smukke klitlandskab og ikke langt fra det brusende Vesterhav ligger dette skønne feriehus på Marehalmen 51. Den stilfulde indretning overlader intet til fantasien, og med både dampbad, en lækker sauna, aktivitetsrum, hjemmebiograf og en fredfyldt og strandnær beliggenhed er I garanteret en fantastisk ferie her.

Sommerhus med hjemmebiograf, dampbad, massagestol med mere

Fra første ferieøjeblik vil I blive mødt af de lyse og lækre omgivelser, som præger hele huset fra ende til anden. I vil især befinde jer godt i det store opholdsrum, der både indeholder spisestue og køkken og fungerer som sommerhusets hjerte og feriens mødested med et langt spisebord, et hyggeligt sofahjørne og en varmende brændeovn. I stuen står desuden en lækker massagestol.

Huset er perfekt indrettet til 2 familier, med masser af fleksibilitet. De 3 gode soveværelser og annekset sørger for, at I også har mulighed for at være jer selv og læse en god bog i stilhed, og her finder I også fin skabsplads, så I hurtigt kan få pakket ud og finde jer til rette i det nye feriehjem. Der er eget badeværet til hver af soveafdelingerne.

Huset er fyldt med feriehighlights, og efter en lang dag ude i den friske havluft kan I holde en rigtig wellness-aften i den lækre sauna og dampbadet og tanke energi til endnu en feriedag, mens de mindste feriegæster tager en bordtennisturnering i aktivitetsrummet eller hygger sig med en film i husets hjemmebiograf.

Dejlig terrasse med udendørs pejs, strandnær beliggenhed og shelter

Fra både stuen og soveværelserne har I udgang til den store terrasse, der omgiver huset. Her er der flere små hyggekroge og masser af mulighed for at nyde de varme solskinsdage rundt om havebordet eller i liggestolene i god fred og ro. Om aftenen kan I tænde op i husets udendørs pejs og lade dagens sidste timer rinde ud i skæret fra de knitrende flammer.

Ikke nok med, at I har en dejlig og rolig beliggenhed – I bor også kun 300 meter fra den brede sandstrand. På de små, snoede stier gennem det lyngbeklædte klitlandskab når I hurtigt det brusende Vesterhav, der hele året rundt har en helt speciel charme.

På de lune aftener kan I tænde op i grillen og lade dagen gå på hæld, mens I spiser et lækkert feriemåltid rundt om havebordet i varmen fra den murede udepejs.

For ægte naturelskere er der mulighed for at overnatte under stjernerne i shelteret som er opsat i en klitgryde.

Ungdomsgrupper kan ikke leje huset.

* Der er mulighed for at oplade el-bil ved huset. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6413

DE
D.
sagde , Deutschland

Super ausgestattet – tolle Lage – sehr, sehr schön

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist liebevoll eingerichtet und mit allem ausgestattet, was man für einen Urlaub braucht. Die Sauberkeit und die moderne Einrichtung (auch sämtliche Elektrogeräte ) sind besonders hervorzuheben. In der Küche findet man alles um zu kochen und Leckereien zu zaubern. Die Bäder sind recht klein, aber vollkommen ausreichend. Das Dampfbad ist genau so ein Highlight wie das Spielezimmer mit Beamer und einer Menge Filme, falls das Wetter einmal nicht ganz so perfekt sein sollte.
Auf den Terrassen und den gemütlichen Außensitzgelegenheiten findet man immer ein sonniges wie auch windgeschütztes Plätzchen. Auch die Nähe zum Strand ist perfekt. Wir haben zwei wunderschöne erholsame Woche hier verbracht und können dieses Haus jedem bedenkenlos weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Aufteilung durch die Abtrennung des Wohnzimmers zu den Schlafräumen. Perfekt für Urlaub mit Freunden, da es zwei Badezimmer gibt und die Hauptschlafzimmer nicht direkt nebeneinander liegen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 2.500
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Dampkabine, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...