Nyt stilfuldt feriehus i Søndervig kun 50 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Badevej 42, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6436
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Badevej 42, på en dejlig klitgrund tæt ved havet ligger dette spændende nye feriehus. Huset byder god plads til en skøn strandferie ved vestkysten for op til 6 personer. Her kan I lige fra ankomsten høre lyden af bølgerne, der slår ind mod stranden og nyde den friske salte havduft.

Super nyt feriehjem på klitgrund et stenkast fra stranden

Dette rummelige hus er moderne og venligt indrettet. De lyse vægge og loftet giver en venlig åben atmosfære. Det store rummelige køkken-alrum med det moderne åbne køkken indbyder til mange skønne fælles ferieminder.

Huset er indrettet med et stort moderne badeværelse og et gæstewc. Især i den koldere årstid vil I nyde, at der er gulvvarme i begge rum.

Fra stuen har I direkte udgang til den skønne delvist afskærmede terrasse, der er udstyret med gode havemøbler. Her kan man virkeligt slappe af og nyde solens varme stråler på huden, lyden af bølgebrus i ørerne, duften af hav i næsen og udsigten til de hvide måger, der svæver hen over en blå himmel.

Når I trænger I til en afkøling, behøver I kun smide et håndklæde over skulderen og tage en korte tur over klitten ned til den lækre hvide sandstrand.

Til aften kan I tænde op i grillen og nyde et lækkert måltid, imens solen går ned i havet lige bag jer og himlen farves i smukke varme toner.

Søndervig og Holmsland Klit, lækker ferie mellem fjord og hav

Det enestående område mellem fjord og hav har meget at byde på. Her er der mange muligheder for kultur- og naturoplevelser og I kan her dyrke en masse forskellig udendørs sport. I den livlige ferieby Søndervig med de mange butikker, restauranter og cafeer er der rigelig mulighed for ose.

Også i fiske- og feriebyen Hvide Sande sker der altid noget. Her kan de morgenfriske købe frisk fisk ved de tidlige morgenauktioner eller direkte ved kutterne. Men også syvsoverne kan købe frisk fisk, -byen har flere gode fiskebutikker med både frisk og røget fisk. Også fiskerestauranterne er et besøg værd!

Sidst men ikke mindst skal den smukke historiske by Ringkøbing nævnes, der med brosten og smukke bygninger og fin gågade er et dejligt hyggeligt sted at besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6436

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist geräumig, bietet viel Staufläche, die Betten sind gut, die Küche und das Bad ebenfalls. Der Weg zum Strand und auch in den Ort ist kurz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine super Lage, nah am Strand aber ruhig gelegen und trotzdem zentral. Die Ausstattung war für uns ideal, in vielen Häusern gibt es eine Sauna einen Whirlpool und oder einen Kaminofen, dass alles brauchen wir nicht. Sehr auffällig war der fast neuwertige Zustand, welcher nur durch gut Pflege und Wartung gehalten werden kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegen, kurzer Weg zum Strand, kurze Wege zu Einkaufsmöglichkeiten. Sehr sauber, sehr groß.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 2.604
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...