Ferietip – dejligt hus nær Ringkøbing fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrat 11, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6444
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Gemt bag høje træer, ikke langt fra Søndervigs centrum, ligger dette klassiske feriehus på Fyrrekrat 11 og danner rammen for en ferie for op til 4 personer og 1 husdyr. Dette ikke-rygerhus er det rigtige valg for jer, der søger et hyggeligt hus i nordisk stil i rolige omgivelser. Fyrrekrat 11 som ligger tæt ved den smukke Ringkøbing fjord, er det ideelle sted til at slappe af og få tanket ny energi. 

Lyst og venligt feriehus med brændeovn

Dette hus´ hjerte er naturligvis opholdsrummet, hvor køkken, spisestue og stuen går ud i et. Her kan I både tilbringe hyggelige aftener på sofaen med ild i brændeovnen og hygge med fælles madlavning. Gennem de store ruder kommer der masser af lys ind i huset, og man føler sig dejlig naturnær.

I en lille ekstra stue, som har karakter af en udestue, kan I også på kølige dage nyde at sidde nærmest ”midt i naturen”. Måske lister et rådyr forbi eller I kan holde øje med egernets leg på grunden.

Sommerhuset er indrettet med opvaskemaskine. I det fine badeværelse er der gulvvarme og i hele huset er der en god internetforbindelse. Den energibesparende varmepumpe sikrer også på køligere dage lave ferieomkostningerne.    

Skøn privat terrasse og lækker naturgrund

Fra stuen er der direkte udgang ud til en lille terrasse. På den dejlige terrasse kan der rigtigt hygges – der er god mulighed for at finde den perfekte plads i solen eller skyggen til hele familien og naturligvis familiens hund. Her sidder I midt i naturen og er helt og aldeles uforstyrret. En dejlig hyggeaften på terrassen med grillen tændt og feriestemningen er garanteret.

Til stranden og Søndervig centrum er der ikke længere, end at I kan tage cyklen når der skal bades eller købes ind. Eller hvad med en dejlig morgentur med hunden ned til Ringkøbing fjord. Mulighederne er mange her med en ferieadresse på Fyrrekrat 11. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6444

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt lyst og hyggeligt hus beliggende i roligt område. Skøn naturgrund og nypantede forårsblomster hvilket betyder at man føler sig velkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön und liebevoll eingerichtet, wir hatten eine wunderbare Woche.
Hinter der Baumreihe im Garten flitzen die Autos vorbei – hat uns nicht gestört, da wegen des Winters die Fenster zu waren, im Sommer könnte es jedoch anders aussehen.
Wunderschöne Umgebung auf Spazier-Entfernung. Wenn man gut zu Fuß ist geht es auch gut ohne Auto (Supermarkt, Bushaltestelle, Strand und Esmark-Büro jeweils ca 1,2 km entfernt).
Schlüsselübergabe war absolut reibungslos. Danke Esmark, wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war voll zufriedenstellend, wir kommen gern wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 2.767
Renoveret / Byggeår:2015 / 1961

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...