Feriehus med en pragtfuld beliggenhed og tæt på strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 62, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6457
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Med en pragtfuld beliggenhed på en helt uforstyrret og skøn naturgrund kun få minutter fra stranden, finder I dette herlige og velholdte feriehus. Fra huset har i en skøn udsigt. Husejerne har i 2017 delvis renoveret huset med bl.a. nye møbler, hvidvarer, nyt troldtekts loft, m.m. Huset er omgivet af en stor afskærmet terrasse, hvor man altid kan finde læ.

Skøn beliggenhed 100 m fra hav og strand

Huset ligger på en smuk, kuperet naturgrund kun få minutters gang fra havet og den endeløse sandstrand. Det er placeret højt på grunden og man har en fantastisk udsigt udover hele området. Fra klitten lige bag huset er der en endnu flottere udsigt over hele klitlandskabet.

Flot og smagfuld indretning

Dette sommerhus er skønt indrettet med store lyse og smagfuldt møblerede rum. Her er plads til 6 personer i 3 gode soveværelser. 2 af værelserne er med dobbeltseng og fra det ene af værelserne er der direkte udgang til terrassen. I det 3. værelse er der to seperate senge og en rigtig hyggelig hems med eget TV. Et frirum for børnene, hvor de kan spille spil eller bare slappe af uden at blive forstyrret af de voksne. Huset har et dejligt køkken/alrum med flot udsigt, herfra går du ned i en rigtig hyggelig og velindrettet stue med bl.a. brændeovn, fladskærms-TV, parabol og DVD-afspiller. Der hører desuden gratis trådløst internet og en energibesparende varmepumpe til dette dejlige feriehus.

Stor terrasse med fantastisk udsigt

Her er der tale om en supergod og stor terrasse, hvor du altid kan finde læ og sol. Den ene ende af terrassen er delvist afskærmet og overdækket og ideel til de lidt koldere dage. Noget af terrassen er helt lukket af, så her kan I trygt lade små børn og hunde løbe frit omkring.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 3.050
Renoveret / Byggeår:2017 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...