Unikt moderne feriehus med 2 badeværelser kun 250 meter fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 412, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6463
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne stilrent indrettede hus, står nu klar til jeres ferie. Med plads til 6 personer er det den perfekte feriebolig til familieferien eller til ferien med 2-3 vennepar, som glæder sig over den rå og ærlige betonlook uden mange dikkedarer. Nordsøvej 412 ligger på en smuk naturgrund med lyng og klitbevoksning og med kun 200 meter til havet er det et fantastisk valg til ferien ved Vesterhavet.

Moderne, stilrent indrettet hus med 2 badeværelser

De klare linjer og den moderne indretning sammen med de smukke afstemte farver spejler smukt den smukke rå vestjyske natur, der omgiver huset, og sammen skabes der en helt speciel atmosfære. Feriehuset rummer 3 dobbeltværelser og 2 badeværelser, det ene med 2 brusere og håndvaske.

For et dejligt varmt indeklima sørger gulvvarmen, der er gennemgående i hele huset. I det smarte moderne køkken er det en fornøjelse at kokkerere, og om måltiderne skal nydes ved køkkenbordet eller ved spisebordet ved de store panoramavinduer er helt op til jer. I hvert tilfælde er det hyggeligt at tænde op i den smarte pejs, som har glaselementer til flere sider, så det varme lys fra ilden kan nydes både fra stue og køkken.

Det i 2018 nybyggede hus har I naturligvis fiberbredbånd og de hårde hvidevarer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler må naturligvis heller ikke mangle. Bilen og cyklerne står godt og tørt i den tilhørende carport.

Bølgebrus og havduft på terrassen – udebruser

Feriehuset ligger i det smukke klitlandskab ved Søndervig. Med en delvist afskærmet træterrasse på flere sider af huset, kan I bekvemt nyde den friske luft, solen og lyden af havet, der bruser ude mod vest. På de varme sommerdage, når I kommer hjem fra stranden, så kan I nemt og hurtigt skylle sand og salt af hår og fødder i en af husets 2 udendørs brusere.

Hold ferie mellem fjord og hav

Nordsøvej 412 ligger optimalt for en skøn ferie. Til den dejlige sandstrand er det blot en lille tur hen over klitterne. Den livlige ferieby Søndervig, fiskerbyen Hvide Sande eller den historiske handelsby Ringkøbing er alle et besøg værd. Om I er til kultur, sport eller til kulinariske oplevelser, her på egnen er der noget til enhver.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6463

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, modernes Haus, in dem es an nichts fehlt. Vom Sofa aus blickt man aufs Dünengras und in der Ferne auf die Dünen. Der Strand ist ganz nah, nach Søndervig braucht man zu Fuß ca. 20 Minuten.
Einziges Manko: Die Badezimmer sind leider ein wenig einsehbar, sowohl von der Straße als auch vom Nachbarn, d.h., wir mussten ggf. die Jalousien herunterziehen.
Wir würden gerne wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr modern und zweckmäßig eingerichtet. Es ist alles da, was man braucht zum Wohlfühlen. Insgesamt ist es innen ziemlich dunkel, das muss man mögen. Durch den Kamin ist es gemütlich.
Wir haben alles vorgefunden, was wir brauchen, um eine schöne Urlaubswoche zu verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus in toller Lage
Gut ausgestattet, Einkaufsmöglichkeiten ganz in der Nähe.Kurzer Weg zu den Dünen und zum Strand. Würde ich jederzeit wieder buchen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 1.200
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker stengulv i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...