Unikt moderne feriehus med 2 badeværelser kun 200 meter fra havet

5
icon
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 412, Søndervig - Søg på husnr. i6463

Dette skønne stilrent indrettede hus, står nu klar til jeres ferie. Med plads til 6 personer er det den perfekte feriebolig til familieferien eller til ferien med 2-3 vennepar, som glæder sig over den rå og ærlige betonlook uden mange dikkedarer. Nordsøvej 412 ligger på en smuk naturgrund med lyng og klitbevoksning og med kun 200 meter til havet er det et fantastisk valg til ferien ved Vesterhavet.

Moderne, stilrent indrettet hus med 2 badeværelser

De klare linjer og den moderne indretning sammen med de smukke afstemte farver spejler smukt den smukke rå vestjyske natur, der omgiver huset, og sammen skabes der en helt speciel atmosfære. Feriehuset rummer 3 dobbeltværelser og 2 badeværelser, det ene med 2 brusere og håndvaske.

For et dejligt varmt indeklima sørger gulvvarmen, der er gennemgående i hele huset. I det smarte moderne køkken er det en fornøjelse at kokkerere, og om måltiderne skal nydes ved køkkenbordet eller ved spisebordet ved de store panoramavinduer er helt op til jer. I hvert tilfælde er det hyggeligt at tænde op i den smarte pejs, som har glaselementer til flere sider, så det varme lys fra ilden kan nydes både fra stue og køkken.

Det i 2018 nybyggede hus har I naturligvis fiberbredbånd og de hårde hvidevarer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler må naturligvis heller ikke mangle. Bilen og cyklerne står godt og tørt i den tilhørende carport.

Bølgebrus og havduft på terrassen

Feriehuset ligger i det smukke klitlandskab ved Søndervig. Med en delvist afskærmet træterrasse på flere sider af huset, kan I bekvemt nyde den friske luft, solen og lyden af havet, der bruser ude mod vest. På de varme sommerdage, når I kommer hjem fra stranden, så kan I nemt og hurtigt skylle sand og salt af hår og fødder i en af husets 2 udendørs brusere.

Hold ferie mellem fjord og hav

Nordsøvej 412 ligger optimalt for en skøn ferie. Til den dejlige sandstrand er det blot en lille tur hen over klitterne. Den livlige ferieby Søndervig, fiskerbyen Hvide Sande eller den historiske handelsby Ringkøbing er alle et besøg værd. Om I er til kultur, sport eller til kulinariske oplevelser, her på egnen er der noget til enhver.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og stengulv i stue, stengulv og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...