Lyst sommerhus med stråtag, spa og sauna i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 14, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6468
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Jakob Bondes Vej 14 i Søndervig ligger dette pæne og velholdte sommerhus, som har en lys og venlig indretning. Det stråtækte sommerhus rummer plads til op til 6 personer, der vil holde en ferie tæt på Vesterhavet. I feriehuset er der både spa og sauna, der sørger for masser af afslapning til jer på ferien.

Lys og venlig indretning med spa og sauna på badeværelset

Sommerhuset på Jakob Bondes Vej 14 rummer en lys og venlig indretning, som I helt sikkert vil finde jer godt tilpas i på ferien. Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor I kan tilbringe hyggelige feriestunder med god mad, sjove spil og spændende film. Brændeovnens varme og knitren i baggrunden fuldender den gode feriestemning.

På sommerhusets 98 kvadratmeter finder I 3 gode soveværelser, som alle har hvidmalede trævægge og trælaminatgulve. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, og det tredje soveværelse er indrettet med en etageseng.

Sommerhuset har 1 badeværelse, hvor I også finder feriehusets højdepunkter; spaen og saunaen. Her er der lagt op til rolige, afslappende stunder, hvor I kan komme helt ned i gear og få ladt jeres batterier op igen.

Gode terrasser til de varme feriedage

Sommerhuset har flere dejlige terrasser, som I kan tilbringe de varme feriedage på. Mod vest er der en delvist afskærmet terrasse, hvor I har en skøn udsigt ud over klitlandskabet mod vest. Mod øst er der en skøn terrasse, som I kan nyde dagens første kop kaffe på til solopgangen, mens resten af familien stadig sover.

Mod syd har I en terrasse, som I kan tilbringe det meste af dagen på. Her kan I nyde solens varme stråler fra havemøblerne og liggestolene, der står til rådighed for jer. Der står også en grill til rådighed for jer, som I kan lave lækre grillmiddage på.

Sommerhuset er beliggende på en skøn naturgrund, som børnene uden tvivl vil elske at rende rundt at lege på. Der er også et gyngestativ til børnene på grunden.

Hold ferie tæt på Vesterhavet

Med kun 800 meter til Vesterhavet bor I tæt på de brusende, blå bølger og de smukke sandstrande. Uanset hvordan vejret arter sig, så er det uden tvivl værd at tage en tur til Vesterhavet, hvor gåture langs stranden er ren terapi for sjælen.

Fra jeres feriematrikel har I heller ikke langt til Søndervig, hvor mulighederne er mange for både børn og voksne. Her er der både gode indkøbsmuligheder, skønne spisesteder, legepladser, golfbaner, aktivitetscenter og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6468

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr hygelliges Ferienhaus mit Naturgrundstück mit Blick über die Dünen und das Feriengebiet mit ausreichend Abstand zu den Nachbarhäusern, drei wunderschönen Terrassen mit ausreichen Fläche und Entspannungsgarantie. Sehr schlichtes weißes Wohn- und Esszimmer, sehr geschmackvoll eingerichtet mit ansprechender Deko und Holzofen in der Mitte des Hauptraumes.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines gemütliches Ferienhaus mit netter Einrichtung, einen guten Sauna und einem kleinen Whirlpool. Im Haus ist alles vorhanden, was man braucht. Der Ausblick aus den beiden großen Fenstern ist sehr schön. Die Betten sind in Ordnung. Schöne Terrassen, die bei Sonnenschein genutzt werden können.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben hier ein sehr schönes und gemütliches Ferienhaus in einer schönen Gegend mit vielen Möglichkeiten zum Wandern, Rad fahren oder auch nur mal eben entspannen und ausruhen. Genieße die Terrassen und die Stimmung zum Sonnenuntergang. Det er Hygge in Denmark.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2009 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...