Feriehus til hele familien med sauna, spa og gynger

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 51, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6470
8 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I det rummelige feriehus på Nordsøvej 51 er der plads til hele familien på 8 personer og 2 hunde. Der er rig mulighed for afslapning i spabadet og saunaen, og udendørs kan børnene bolstre sig på gyngerne og i sandkassen. Ud over at have en flot brændeovn er sommerhuset også indrettet med opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine, som klarer alt det praktiske.

Dejlig feriestemning ved brændeovnen og afslapning i sauna og spa

En ferie i sommerhuset på Nordsøvej 51 kan få jer helt ned i gear, samtidig med at hele familien kan tilbringe hyggelige ferietimer sammen. Saunaen står klar til at varme kroppen helt igennem, og i spabadet kan i to personer ad gangen slappe af i det varme vand. Imens sørger vaskemaskinen og tørretumbleren for tøjvasken.

I det store opholdsrum i stueetagen kan hele familiens samles til lækre feriemiddage og brætspilsaftner om spisebordet. Opvaskemaskinen rydder hurtigt op efter madlavningen. Gennem vinduerne i den afrundede havestue kommer der masser af lys ind i huset, og I kan i al slags vejr sidde og nyde udsigten til himlen og den grønne sommerhusgrund.

På 1. sal er der tre soverum og et gæstetoilet, mens badeværelset med gulvvarme og det fjerde soverum befinder sig i stueetagen.

Indhegnede og afskærmede terrasser tæt på gynger og sandkasse

På begge sider af sommerhuset ligger en indhegnet og afskærmet terrasse, hvor I kan flytte liggestolene efter solen og nyde dejlige grillmiddage sammen. Fra den bagerste terrasse kan I se børnene, når de flyver højt til vejrs på gyngerne eller graver dybe huller i sandkassen. På plænen ved huset er der også plads til boldspil og fangeleg.

Vesterhavet ligger 550 meter fra sommerhuset, og jeres hunde vil elske at gå tur på stranden i den friske luft. Her er også den perfekte vind til at flyve med drage. Centrum af feriebyen Søndervig befinder sig kun 200 meter væk, og her kan I både shoppe, tage på restaurant og købe ind til jeres fælles måltider. Hos Beach Bowl er der også mulighed for at køre på Segway, spille minigolf eller slippe de mindste fri i legelandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6470

DE
D.
sagde , Deutschland

Sowohl das Ferienhaus, das Ferienhausgebiet, als auch die Abwicklung über Esmark ist sehr einfach und unkompliziert. Es gibt 100% Service.
Gerne buche ich wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war toll geschnitten und mit dem Wintergarten einfach herrlich! Wir haben uns von der ersten Minute an wohl gefühlt! Gerne wieder

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt rummeligt hus, med rigtig god plads.
Vi har lejet huset adskillige gange, og kommer helt sikkert igen.
Huset ligger meget centralt i forhold til butikker, indkøb og fornøjelser.
Kan varmt anbefales.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1932

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...