Velholdt feriehus med gode terrasser tæt på Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon
Hafavej 36, Søndervig - Søg på husnr. i6476

Et velholdt feriehus med gode terrasser tæt på Søndervig centrum. Det er lyst og venligt indrettet; bl.a. med loft til kip i stuen. Der er brændeovn, vaskemaskine og opvaskemaskine, og så ligger det tæt på Vesterhavet og den skønne hvide sandstrand.

Et velholdt feriehus på en plænegrund og med skønne terrasser

Her kan du nyde et ophold i et velholdt feriehus tæt på både Søndervig centrum og Vesterhavet. Det er hyggeligt og indbydende indrettet, og du har her tre gode værelser, et stort badeværelse og en dejlig stue med fladskærm til rådighed, så det passer perfekt til en familie på fem.

Få minutters gang til Vesterhavet og de flotte sandstrande

En tur langs havet er fantastisk for krop og sjæl – for både børn og voksne – hele året rundt. Havet høres fra terrassen, og duften er skøn, så stress og jag forsvinder hurtigt her på Holmsland Klit. Søndervig er en gammel badeby med mange aktiviteter for hele familien. Og er du til restaurant besøg en aften, er der gode muligheder for dette, også uden at du behøver bilen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.200
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...