Charmerende stråtagshus med sauna og vildmarksbad på skøn naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 70, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6494
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Frans Julius Vej 70 ligger dette skønne stråtagshus (med sauna!) på en stor naturgrund omgivet af den herlige, vestjyske natur. Det brusende Vesterhav ligger kun cirka 700 meter væk. Her kan I holde ferie med op til 6 personer – slappe af og tanke nye kræfter omgivet af smuk natur.

Renoveret feriehus med brændeovn og sauna

Feriehuset blev opført i 1983 og er renoveret i både 2018 og i 2023. Indretningen er en god kombination af moderne og klassiske elementer, og de lyse lofter og vægge skaber en indbydende atmosfære. Den hyggelige stue er indrettet med gode møbler og en moderne brændeovn, som spreder varme og stemning året rundt.

Det moderne og lyse badeværelse er indrettet med gulvvarme og sauna, som indbyder til selvforkælelse efter en lang travetur på stranden.

Feriehuset egner sig perfekt til en familie med børn. Det er udstyret med 3 soveværelser, et med dobbeltseng, de to andre med enkeltsenge. Ud over praktiske faciliteter som opvaskemaskine og vaskemaskine får I også en hurtig og stabil internetforbindelse.

Lækker terrasse med god udsigt og vildmarksbad

Fra stuen er der udgang til den lækre terrasse, som er delvist afskærmet og overdækket. Gode havemøbler, en grill og liggestole står klar, så I kan nyde de varme sommerdage til fulde. Fra terrassen har I en smuk udsigt til den store naturgrund og det unikke hede- og klitlandskab.

På den store græsplæne kan børnene få lov til at tumle og lege, og bag huset er der anlangt en uforstyrret fliseterrasse med vildmarksbad, hvor I kan sænke kroppen ned i det dejligt varme vand, mens I nyder den friske havluft og den fantastiske stjernehimmel.

Det brusende Vesterhav befinder sig kun en kort gåtur væk, gennem den fascinerende, vestjyske natur. Stranden er til hver en årstid et besøg værd. I Søndervig venter jer hyggelige caféer, forskellige restauranter og fine indkøbsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6494

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage des Hauses ist super,bis zum Strand 7 Minuten zu Fuß. Es ist nicht weit bis zu nächsten Einkaufsmöglichkeiten und bis zum Bäcker. Das Haus ist gut ausgestattet und ist sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und gute ausgestattetes Haus, es hat uns an nichts gefehlt und wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt seht Idyillisch, nicht weit vom Strand und zum Einkaufen oder Shoppen, es gibt die besten Rad oder wanderwege die ich kenne, einfach toll. Wir kommen schon sehr lange nach Klegod oder Sondervig, und immer wieder….unsere 2te Heimat mach Hamburg.
Die Menschen in Dänemark sind sehr freunlich,
und sehr lieb.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 4.000
Renoveret / Byggeår:2023 / 1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...