Charmerende stråtagshus med sauna på stor, uforstyrret naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 70, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6494
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Frans Julius Vej 70 ligger dette skønne stråtagshus (med sauna!) på en stor naturgrund omgivet af den herlige, vestjyske natur. Det brusende Vesterhav ligger kun cirka 700 meter væk. Her kan I holde ferie med op til 6 personer – slappe af og tanke nye kræfter omgivet af smuk natur.

Renoveret feriehus med sans for detaljen

Feriehuset blev opført i 1983 og er i 2018 blevet renoveret. Indretningen er en god kombination af moderne og klassiske elementer, og de lyse lofter og vægge skaber en indbydende atmosfære. Den hyggelige stue er indrettet med gode møbler og den klassiske brændeovn, som spreder varme og stemning året rundt.

Også badeværelset er blevet totalrenoveret. Det moderne og lyse badeværelse er indrettet med gulvvarme og sauna.

Feriehuset egner sig perfekt til en familie med børn. Det er udstyret med 3 soveværelser, et med dobbeltseng, de to andre med enkeltsenge. Ud over praktiske faciliteter som opvaskemaskine og vaskemaskine, får I også en hurtig og stabil internetforbindelse.

Lækker terrasse med god udsigt

Fra stuen er der udgang til den lækre terrasse, som er delvist afskærmet og overdækket. Gode havemøbler, en grill og liggestole står klar, så I kan nyde de varme sommerdage til fulde. Fra terrassen har I en smuk udsigt til den store naturgrund og det unikke hede- og klitlandskab. På den store græsplæne kan børnene få lov til at tumle og lege.

Det brusende Vesterhav befinder sig kun en kort gåtur væk, gennem den fascinerende, vestjyske natur. Stranden er til hver en årstid et besøg værd. I Søndervig venter jer hyggelige caféer, forskellige restauranter og fine indkøbsmuligheder.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6494

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zu viert im Haus. Dafür war das Haus ausreichend. Schon etwas in die Jahre gekommen aber gemütlich. Wir haben uns wohl gefühlt.

CD Player zum Fime gucken

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach nur schön und sehr gut…. hat unseren Urlaub wieder perfekt gemacht und war nicht unser erster Aufenthalt in diesem Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super niedlich und ruhig gelegen. Man hat einfach Ruhe und niemand kann einem auf den „Teller“ gucken. Es liegt ca 2,5km vom Zentrum von Sondervig entfernt. Wer gern spazieren geht, dem macht das auch nichts aus. Zum Strand ist es auch nicht weit. Es fehlt im Haus an sich an nichts. Manche Haushaltsgeräte sind in die Jahre gekommen und könnten ggf. eine Erneuerung bekommen.
Wir haben uns sehr, sehr wohl gefühlt!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 4.000
Renoveret / Byggeår:2018 / 1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...