Kvalitetshus med skøn terrasse og god spa i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Hvidbjergvej 21, Søndervig - Søg på husnr. i6500
Gæsterne siger: icon icon

Et flot kvalitetshus i Søndervig beliggende på en fredfyldt naturgrund. Der er en skøn terrasse omkring feriehuset, der er delvist overdækket og delvist afskærmet. Det er moderne indrettet og er veludstyret og har b.la. en god brændeovn, gratis internet og spa. I stuen er der en hyggelig alkove.

Et kvalitetshus i Søndervig med en rigtig skøn terrasse

Skønt feriehus bygget i flotte materialer. Her kan den kræsne familie nyde en skøn ferie året rundt. Der er loft til kip og lyse vægge og gulve, hvilket giver en dejlig rummelig effekt. De 3 værelser er rummelige og med gode skabe, og så er der to lækre badeværelser, hvoraf det store har en spa. Terrassen omkring huset er fantastisk, både til hyggelige grillaftener og til solrige dage. På terrassen mod sydøst kan man opholde sig helt ugeneret.

Der er mange aktivitetsmuligheder på Holmsland Klit

Ønsker man at udforske de mange spændende butikker og det gode udvalg af restauranter i Søndervig centrum, er dette kun ca. 10 minutters gang fra feriehuset. Der er også spændende attraktioner som den årlige Sandskulpturfestival, en god 27 hullers-helårs-golfbane og en Put & Take fiskesø tæt på. Områdets stisystem er populært for motionister og cyklister, eller bare en hyggelig travetur med børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6500

D.
sagde , Danmark

Super lækkert sommerhus havde alt hvad man havde brug for ❤❤❤

D.
sagde , Horsens

Et dejligt hus med gode muligheder for at finde læ og med flere muligheder for at spise ude. Mange havemøbler. Vi har kun godt at sige om huset. Som skrevet før, vil vi gerne leje huset igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.201
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...