Kvalitetshus med aktivitetsrum og udebruser på fredelig grund

5
icon
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 41, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6504
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert kvalitetshus ikke langt fra Søndervig centrum. Det er bygget i 2 afdelinger, hvilket er ideelt, hvis man har store børn med eller man er 2 par. Det ligger på en fredelig naturgrund med masser af læ. Indretningen er smagfuld og indbydende, og huset er desuden udstyret med et aktivitetsrum.

Et flot og indbydende kvalitetshus på fredelig naturgrund

Her kan man bo i et yderst smagfuldt kvalitethus fra 2015, ikke langt fra Søndervig. Der er mange flotte og spændende detaljer, både indvendigt og udvendigt. Hele familien kan hygge sig sammen i den vestlige del af huset, hvor I kan lave mad, spise og hygge Jer foran brændeovnen.

Køkkenet er velindrettet, og det er de 2 badeværelser også. På det ene badeværelse er der også en sauna. Alle rum har gulvvarme, og alle overflader er nemme at holde pæne og rene. Mellem de to afdelinger er der en udendørsbruser og dette område forbinder også de to afsnit af huset.

Et godt aktivitetsrum, hvor hele familien kan hygge sig

I den østlige del af huset er der et aktivitetsrum, hvor familien kan boltre sig og dyste i spil på fladskærmen, hvis man har medbragt sin spillekonsol. I denne afdeling er der desuden to værelser.

Dejlige terrasser, der giver mulighed for at nyde ferien udendørs

Der er naturligvis en stor og skøn terrasse, som er placeret langs hele husets sydlige del. Den er delvis afskærmet mod vest og delvist overdækket, helt perfekt til de lange og hyggelige grillaftener med frisk luft fra Vesterhavet i baggrunden. Ønsker man en travetur langs stranden med børn og hund, er der kun få minutters gang dertil. Derudover findes der en udendørs bruser til at skylle sand af.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6504

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbares Haus, die große Terrasse haben wir sehr genossen. Optimal für 6 Personen. Die Nähe zum Strand ist super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten das Haus nun zum dritten mal gemietet und es war wieder wunderschön. Tolles Haus und top Sauberkeit. Für Familien mit Kinder echt toll, dass auch Sandspielzeug, Stelzen, Spiele usw. da war. Besonders die schöne Holzterrasse ist einfach wunderbar – Sonne von Früh bis Spät!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben unseren winterlichen Kurzurlaub Anfang Februar in diesem traumhaft schönen Ferienhaus sehr genossen! Die Besitzer haben sich sehr viel Mühe bei der Einrichtung gegeben und wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir haben toll geschlafen (gute Matratzen) und das Haus mit allen seinen Annehmlichkeiten sehr genossen. Die Küche ist gut ausgestattet (auch mit Nespresso-Kapselmaschine). Die Ruhe, der Ausblick ins Grüne und die kurze Entfernung zum Strand hat uns und unserem Hund sehr gut gefallen. Wir kommen gern wieder und können dieses Ferienhaus zu 100% weiterempfehlen!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.750
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...