Hundevenligt feriehus i Søndervig med stor have og bålsted

3
icon
icon
icon

Hjelmevej 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6514
6 pers.
Antal personer
1050 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor og velholdt plænegrund, indrammet af træer og buske, ligger dette skønne feriehus og venter på jer. Huset er indrettet i en hyggelig og afslappet stil og har et fantastisk udeareal med en delvist overdækket terrasse, masser af hyggekroge, legehjørne til børnene og eget bålsted. Hunden er også velkommen her!

Charmerende feriehus med brændeovn og opvaskemaskine

Det store stenhus på Hjelmevej 7 oser af charme både udvendigt og indvendigt. De røde mursten kombineret med de lyse træfarver skaber en hyggelig stemning indenfor, som bliver fulgt op af den afslappede indretningsstil med et hav af små detaljer – her er der dømt ægte sommerhusferie, langt væk fra den travle hverdag.

I finder masser af små siddekroge indenfor, hvor I kan sidde i ro og fred med en god bog og en friskbrygget kop kaffe. De mange vinduer åbner op og inviterer den grønne natur indenfor, så I kan nyde udsigten i al slags vejr.

Brændeovnen sørger for ekstra god stemning og en dejlig varme på de kølige feriedage. Der bliver masser af tid til afslapning, for de huslige pligter bliver hurtigt overstået med hjælp fra opvaskemaskinen og vaskemaskinen.

Der er ekstra sovepladser på hemsen, optimalt til børnene.

Fantastisk udeareal med skøn terrasse, legehjørne og bålsted

Med til feriehuset hører et fantastisk udeareal. Terrassen har både en åben, afskærmet og overdækket del, og I kan til hver en tid nyde udsigten i ly og læ. Der er god plads til at slæbe liggestolene ud, når solen kommer frem, og der er havemøbler nok til alle.

Hele haven er indrammet af buske og krat, og det giver masser af privatliv – og hjælper til, at børnene og hunden ikke går på opdagelse i området alene. På den store græsplæne er der både legehjørne til de mindste, fodboldmål og bålsted. Masser af fine hyggekroge og underholdning for hele familien!

Ferieområdet i Søndervig er et populært et af slagsen, og det er ikke uden grund. Der er hverken langt til det brusende Vesterhav eller den hyggelige ferieby, hvor et hav af fine forretninger, restauranter og små caféer inviterer indenfor.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6514

D.
sagde , Danmark

Det er et dejligt hus med mange fine detaljer og mulighed for masser af hyggelige timer sammen med familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2009 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (67 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe i stue, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...