Feriehus med brændeovn, stråtag og lukket terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 9B, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6516
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er veludstyret, og det har både spa og sauna og brændeovn, så du rigtig kan slappe af og nyde ferien. Og med den gode beliggenhed tæt på både centrum og Vesterhavet, har du de fleste aktiviteter er inden for gåafstand.

Et lækkert feriehus med stråtag og en god lukket terrasse

Feriehuset er opført i mursten og med stråtag, så det fremstår flot og indbydende, men stadig med et strejf af den hyggelige, traditionelle stil fra de oprindelige klitgårde.

Indvendigt er det lyst og moderne og indeholder de faciliteter der efterspørges i dag, som kan danne rammen om en skøn ferie for hele familien i Søndervig. Der er naturligvis en sauna, som er perfekt efter en tur langs Vesterhavet.

Der er gode terrasser omkring feriehuset, heraf en, der er helt lukket – ideelt, hvis du har mindre børn og hund med.

Skønt med brændeovn, når der skal hygges i de kølige måneder

Feriehuset er opført i 2016, og det har et lavt energiforbrug. Og benytter du brændeovnen som varmesupplement, får du også hyggen fra ilden med.

Ønsker du at benytte Søndervigs udvalg af restauranter, er disse inden for gåafstand fra huset. For golfspillere er der en god 27 hullers helårsbane tæt på huset, og for cyklister er områdets stinetværk en skøn måde at kombinere motion og nyde naturen på.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6516

D.
sagde , Danmark

Vidunderligt velholdt hus, med alt det nødvendige



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.550
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...