Feriehus med brændeovn, stråtag og lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 9B, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6516
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er veludstyret, og det har både spa og sauna og brændeovn, så du rigtig kan slappe af og nyde ferien. Og med den gode beliggenhed tæt på både centrum og Vesterhavet, har du de fleste aktiviteter er inden for gåafstand.

Et lækkert feriehus med stråtag og en god lukket terrasse

Feriehuset er opført i mursten og med stråtag, så det fremstår flot og indbydende, men stadig med et strejf af den hyggelige, traditionelle stil fra de oprindelige klitgårde.

Indvendigt er det lyst og moderne og indeholder de faciliteter der efterspørges i dag, som kan danne rammen om en skøn ferie for hele familien i Søndervig. Der er naturligvis en sauna, som er perfekt efter en tur langs Vesterhavet.

Der er gode terrasser omkring feriehuset, heraf en, der er helt lukket – ideelt, hvis du har mindre børn og hund med.

Skønt med brændeovn, når der skal hygges i de kølige måneder

Feriehuset er opført i 2016, og det har et lavt energiforbrug. Og benytter du brændeovnen som varmesupplement, får du også hyggen fra ilden med.

Ønsker du at benytte Søndervigs udvalg af restauranter, er disse inden for gåafstand fra huset. For golfspillere er der en god 27 hullers helårsbane tæt på huset, og for cyklister er områdets stinetværk en skøn måde at kombinere motion og nyde naturen på.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6516

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war gemütlich und ausreichend ausgestattet. Nach langen Spaziergängen konnte man ein Glas Wein am Kaminfeuer genießen.
Wir (zwei Personen ), hatten nichts zu bemängeln ☺️.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist modern und trotzdem gemütlich. Es fehlt an nichts und auch mit sechs Personen ist ausreichend Platz. Unschlagbar sind drei Duschen. Toll

DE
D.
sagde , Deutschland

Wundervolles Ferienhaus in ruhiger Lage. Der Aussenbereich ist nicht einsehbar und man kann von der ersten Minute abschalten.Ganz kleine Enttäuschung :die Schlafzimmer sind in der Bildergalerie sehr vorteilhaft fotografiert und sehen dadurch größer aus als sie sind.
Service von Esmark bei Reparatur super. Mitarbeiter war 5 Minuten nach Meldung eines defekten Fensters an einen Freitag da.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.550
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...