Dejligt feriehus med lukket og overdækket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 87, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6523
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt dejligt og meget velholdt feriehus med flot og lys indretning samt en skøn wellnes-afdeling med spa og sauna. Huset har en herlig lukket og delvist overdækket terrasse, hvor du kan finde læ for vestenvinden.

Nordsøvej – Søndervig

Et hyggeligt feriehus med central beliggenhed, få minutters gang fra strand og Søndervig Centrum. I Søndervig finder du flotte butikker med gode tilbud hele året. Her er alt fra brugskunst til lækker mode. Nyd også nogle timer i aktivitetscenteret, her er alt fra flot udendørs Adventure Minigolf til bowling, fitness og trampoliner.

Huset

Et rigtig dejligt og meget velholdt feriehus med en rigtig god og lys indretning. Huset råder over 3 rigtig gode værelser, hvoraf de 2 af værelserne er med dobbeltsenge og det sidste med 1 køjeseng og 1 enkelseng. En skøn wellness-afdeling med spa og sauna, her kan du virkelig slappe og nyde ferien. Et flot køkken som ligger i åben forbindelse med spisestuen og stue. Et flot og lyst rum med udgang til en delvis overdækket terrasse.

Terrassen

En super skøn lukket terrasse som er delvis overdækket, hvilket gør at du altid vil finde læ for vestenvinden og de lange lyse aftener kan nydes fuldt ud.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6523

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Ferienhaus mit einer Übedachten Terrasse, man kann bei jedem Wetter draußen sitzen.
Die Einrichtung des Hauses ist sehr durch dacht und alles vorhanden was man braucht.
Ein schöner Whirlpool und eine Sauna runden den Tag auch ab.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist etwas älter, hat aber alles was man braucht und ist gemütlich. Die Lage ist super, fußläufig zu Søndervig. Die geschlossene Terrasse ist super für Hundehalter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut aufgeteilt
Badezimmer , WC und Sauna im sehr gutem Zustand
Betten und Bettzeug sauber und bequem
Gemütliche Einrichtung
Sehr schön ist die Terrasse mit windgeschützten großen Überdachung

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2012 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...