Skønt feriehus i Søndervig og tæt på havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Sletten 56, Søndervig - Søg på husnr. i6525
Gæsterne siger: icon icon

Skønt feriehus med en dejlig beliggende på en stor naturgrund midt i Søndervig og meget tæt på havet. I Søndervig er der gode shoppingmuligheder og fine restauranter. Her er også golfbane, samt bowling- og fitnesscenter.

Bo midt i Søndervig

Dette dejlige feriehus ligger i Søndervig, som har alt hvad hjertet begærer. I de mange små selvstændige butikker finder I alverdens varer og specialiteter – og udvalget og mangfoldigheden af spisesteder er helt i top. Og så huser Søndervig både bowling- og aktivitetscenter og en 27hullers golfbane.

Skønt feriehus tæt på havet

Et skønt feriehus med en dejlig beliggenhed midt i byen og samtidigt dejlig tæt på havet. Huset er velegnet til 8 personer fordelt på 4 gode og lyse værelser. De 3 af værelserne er med dobbeltsenge og det sidste er med seperate senge. Fra alle værelser er der udgang til terrassen som omkranser huset. Stuen er lys og hyggelig indrettet og med åben forbindelse til køkken/alrum. Et rigtig godt rum hvor der er plads til at hygge og være sammen. Du finder også en brændeovn til de lidt koldere dage og så er det jo også rart at der er trådløs internet.

På terrassen som omkranser huset, er der altid mulighed for at finde sol og læ. Nyd din ferie med havet og byen tæt på dig.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6525

D.
sagde , Odense M

Dejligt hus opfylder det lovede god indretningTæt ved klitterne og stranden og tæt på købmand og øvrige aktiviteterSoverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 1.864
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...