Nyt sommerhus ved Vesterhavet med spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Holdvej 9A, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6547
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Holdvej 9 A i Søndervig finder I dette lækre, nye sommerhus, som er opført og bygget i 2017. Det ligger ikke langt fra Søndervig centrum og er også kun en lille gåtur væk fra stranden. Huset har plads til op til 6 personer, og også familiens hund kan komme med.

Nyt sommerhus ved Vesterhavet med flot terrasse

Dette skønne hus på Holdvej er bygget i 2017 og er både moderne og lyst indrettet. Stuen er forbundet med det åbne køkken, hvilket giver et stort rum, hvor familien kan samles om måltider og hygge. De 6 sovepladser er fordelt på tre fine værelser; to med dobbeltseng, og et med to enkeltsenge.

Huset ligger på et smukt naturgrundstykke, der også råder over en sandkasse og gynge til de mindste. Terrassen er afskærmet og lukket, hvilket er rigtig praktisk, hvis I rejser med små børn og hund. Havemøbler og grill står desuden klar til jer, når I ankommer.

Total afslapning i saunaen eller spaen

Huset har to flotte badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med sauna og spa. Findes der en bedre måde at runde dagen af på, end at blive varmet igennem i spabadet eller saunaen? Efterfølgende kan I spille et spil eller se en film foran brændeovnen, hvis knitrende flammer sørger for hyggelig stemning.

Søndervig og omegn

Området omkring Holdvej er dejlig roligt, men trods det tager det kun få minutter til fods at nå Søndervig centrum. Her er både gode indkøbsmuligheder og spisesteder, mens der også er mulighed for flere aktiviteter såsom segway, minigolf og tennis på Beach Bowl.

I Søndervig finder I også en af Danmarks allerbedste strande. Her kan børnene og hunden få lov at lege i sandet, mens I nyder solens varmende stråler.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6547

D.
sagde , Danmark

Dejlig placering tæt på vandet og med kun ca. 15 min. gang til byen.

D.
sagde , København N

Dejligt lyst feriehus, med egen have. Bankerne omkring huset giver meget privatliv i naturskønne omgivelser.
Kort til strand, indkøb og seværdigheder. Lokalområdet er spækket med delikatesser og lækkerier.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.200
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (34 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...