Nyt sommerhus ved Vesterhavet med spa og sauna

5
3288
Holdvej 9 A, Søndervig - Søg på husnr. i6547

På Holdvej 9 A i Søndervig finder I dette lækre, nye sommerhus, som er opført og bygget i 2017. Det ligger ikke langt fra Søndervig centrum og er også kun en lille gåtur væk fra stranden. Huset har plads til op til 6 personer, og også familiens hund kan komme med.

Nyt sommerhus ved Vesterhavet med flot terrasse

Dette skønne hus på Holdvej er bygget i 2017 og er både moderne og lyst indrettet. Stuen er forbundet med det åbne køkken, hvilket giver et stort rum, hvor familien kan samles om måltider og hygge. De 6 sovepladser er fordelt på tre fine værelser; to med dobbeltseng, og et med to enkeltsenge.

Huset ligger på et smukt naturgrundstykke, der også råder over en sandkasse og gynge til de mindste. Terrassen er afskærmet og lukket, hvilket er rigtig praktisk, hvis I rejser med små børn og hund. Havemøbler og grill står desuden klar til jer, når I ankommer.

Total afslapning i saunaen eller spaen

Huset har to flotte badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med sauna og spa. Findes der en bedre måde at runde dagen af på, end at blive varmet igennem i spabadet eller saunaen? Efterfølgende kan I spille et spil eller se en film foran brændeovnen, hvis knitrende flammer sørger for hyggelig stemning.

Søndervig og omegn

Området omkring Holdvej er dejlig roligt, men trods det tager det kun få minutter til fods at nå Søndervig centrum. Her er både gode indkøbsmuligheder og spisesteder, mens der også er mulighed for flere aktiviteter såsom segway, minigolf og tennis på Beach Bowl.

I Søndervig finder I også en af Danmarks allerbedste strande. Her kan børnene og hunden få lov at lege i sandet, mens I nyder solens varmende stråler.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.200
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (34 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...