Charmerende og strandnært feriehus med skøn, ugeneret terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 52, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6558
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Jens Jensens Vej 52 ligger dette charmerende feriehus til 4 personer midt i det vestjyske klitlandskab. Huset er flot indrettet med lyse farver, og terrassen er skøn og helt ugeneret. Og kun 400 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav!

Flot og charmerende indretning med brændeovn

Det fine træsommerhus er rigtig velindrettet med lyse farver, flotte møbler og små detaljer, der gør omgivelserne charmerende og skaber en hyggelig og afslappende atmosfære i hele huset.

Køkken og stue er åbnet op, og store vinduespartier inviterer solens lys og den smukke natur indenfor. Den klassiske brændeovn sørger for varme på de kølige feriedage, og de knitrende flammer spreder en god og afslappende feriestemning.

Huset har 2 badeværelser og er udstyret med både opvaskemaskine og vaskemaskine, så ferien bliver så ukompliceret som muligt. En hurtig og stabil internetforbindelse giver jer mulighed for at koble medbragte computere og iPad’s på nettet uden problemer.

Fantastisk beliggenhed med ugeneret terrasse

Husets beliggenhed er helt fantastisk. I bor midt i det smukke klitlandskab, og terrassen er helt ugeneret omgivet af en høj klitbanke, som fungerer som naturlig afskærmning. Der hører også en ekstra lille terrasse med til huset, som ligger på klittoppen og giver jer en skøn udsigt over området.

Der er kun 400 meter til stranden, og få minutters gang bringer jer direkte ned til vandkanten. Her er der nye, imponerende naturoplevelser hele året rundt; blå bølger på skønne solskinsdage, det oprørske hav i efterårsblæsten og ikke mindst smukke solnedgange.

Søndervigs hyggelige ferieby er helt sikkert et besøg værd med sine mange butikker, gode spisesteder og hyggelige caféer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.752
Renoveret / Byggeår:2018 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...