Charmerende træsommerhus tæt på Vesterhavet

3.5
2028
Sand Holms Vej 76, Søndervig - Søg på husnr. i6562
Gæsterne siger:

Charmerende træsommerhus i Søndervig tæt på Vesterhavet med en lys og venlig indretning, som sørger for ægte sommerhusstemning. Her er plads til en familie eller to hold gode venner. Familiens hund er også velkommen her.

Hyggeligt træsommerhus til en afslappet ferie ved havet

Dette sommerhus har lige det, der skal til for at få en afslappet ferie ved Vesterhavet. Lys træbeklædning, klassiske sommerhusmøbler og en brændeovn, som både sørger for dejlig varme og afslappet stemning.

Skøn beliggenhed kun 250 m. fra Vesterhavet

Feriehuset ligger rigtig dejligt på en sidevej og med bare 250 m. til stranden er du ved vandet på bare 5 minutter, hvilket sikkert både du og hunden vil elske!

Rundt omkring huset kan I nyde livet på de dejlige terrasser – med grill, en god bog eller måske et righoldigt morgenbord. Den ene terrasse kan i øvrigt lukkes helt, hvilket er praktisk, hvis I har småfolk eller hund med.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6562

D.
sagde , Danmark

Toilettet har brug for en "opdatering"

D.
sagde , Rødovre

Super dejligt hus , lyst og venligt og meget " albuerum" . Perfekt beliggenhed dejlige super

D.
sagde , Fredericia

Dejligt dejligt feriehus. Vi manglede måske en vaskwmaskine, men vi overlevede og det vil ikke afholde os fra at komme igen.Det hvide bakkebord var overraskende skrøbeligt og klappede sammen lige ved vores yngste. Heldigvis var det kun lampen der tog skade


Esmark sagde
Mange tak for jeres tilbagemelding, derfor er det også så vigtig for os at hører fra vores gæster hvis noget ikke er i orden.Så vi kan sende en servicemand forbi, inden der sker noget....


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.979
Renoveret / Byggeår:2014 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L).

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...