Charmerende træsommerhus til 6 personer tæt på Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 76, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6562
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Charmerende træsommerhus i Søndervig tæt på Vesterhavet med en lys og venlig indretning, som sørger for ægte sommerhusstemning. Her er plads til en familie eller to hold gode venner. Familiens hund er også velkommen her.

Hyggeligt træsommerhus til en afslappet ferie ved havet

Dette sommerhus har lige det, der skal til for at få en afslappet ferie ved Vesterhavet. Lys træbeklædning, og fine trægulve samt klassiske sommerhusmøbler og en brændeovn, som både sørger for dejlig varme og afslappet stemning.

Sommerhuset på Sand Holmsvej 76 rummer plads til 6 personer og har 3 soverum, alle med dobbeltsenge. Fra entreen går man ind i et praktisk overdækket rum, der kan bruges til opbevaring inden man træder ind i selve huset. Køkkenet er udført i en dejlig lys og landlig stil, og her kan I tilbringe mange timer sammen med fælles madlavning og ferieplanlægning.  

Skøn beliggenhed kun 250 meter fra Vesterhavet

Huset ligger på en dejlig 1979 m2 stor grund med skønne terrasser ud over klitlandskabet. Her kan I hurtigt finde en plads i én af de mange havemøbler og nyde udsigten. Feriehuset ligger rigtig dejligt på en sidevej og med bare 250 m. til stranden er du ved vandet på bare 5 minutter, hvilket sikkert både du og hunden vil elske!

Rundt omkring huset kan I nyde livet på de dejlige terrasser – med grill, en god bog eller måske et righoldigt morgenbord. Den ene terrasse kan i øvrigt lukkes helt, hvilket er praktisk, hvis I har småfolk eller hund med.

Tæt på den livlige badeby Søndervig

Sommerhuset på Sand Holms vej 76 ligger tæt på den livlige badeby Søndervig, hvor I finder hyggelige spisesteder og butikker. I Søndervig finder I aktiviteter for alle aldre og interesser. I kan bl.a. tage i  Fritidscentret Beach Bowl som byder på bowling, Segwayture og fitness mv.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6562

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches, modern eingerichtetes Haus mit dem alten Charm.
Ruhige Lage mit Naturgrundstück in den Dünen.
Schöne Größe mit bequemen Betten und allem was man braucht.

DK
D.
sagde , Danmark

Huset er rigtig hyggeligt og god stand. Der er hvad man har brug for til en hyggelig og afslappende ferie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gemütliches Ferienhaus.
Bad ist sehr klein und für Leichtbehinderte Menschen nicht wirklich nutzbar.
Alles ist sehr funktional und schön gestaltet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.979
Renoveret / Byggeår:2014 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...