Røgfrit feriehus på naturgrund med overdækket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 322, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6574
8 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et røgfrit feriehus på naturgrund tæt på Søndervig centrum, så du har butikkerne og spisestederne i nærheden. Huset er velholdt og har bl.a. 4 værelser samt en overdækket terrasse mod syd. Der er heller ikke langt til Vesterhavet, der byder på smukke naturoplevelser hele året rundt.

Et røgfrit ferihus på en kuperet naturgrund

I dette skønne feriehus i Søndervig kan du holde en dejlig ferie med hele familien. Der er god plads, to badeværelser og et godt køkken-alrum med åben forbindelse til stuen, så du hele tiden har mulighed for at være sammen med familien.

Der er kun ca. et kvarters gang til centrum af Søndervig, hvor der er et godt udvalg af butikker og restauranter.

Brændeovnen skaber både hygge og varme.

Nyd duften af havet fra en god overdækket terrasse

Husets terrasse går fra øst, og om mod syd er den delvist overdækket. Her kan du nyde den friske og skønne havduft, og i sommermånederne er den velegnet til hyggelige grillaftener.

Har du mindre børn med, er der både en gynge og en sandkasse. Og er du til en aktiv ferie, er der et fantastisk stisystem lige uden for døren, der forbinder Søndervig med Hvide Sande. Daglige ture langs Vesterhavet er et must for alle.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6574

D.
sagde , Danmark

Skønt hus – og alt er i go stand

D.
sagde , Silkeborg

Et rigtig dejligt hus, med alt hvad man har brug for.
Vi var 8 mennesker, og der var god plads – og huset indeholder alt hvad man har brug for.
Vi har allerede planlagt at vende tilbage!

D.
sagde , Danmark

Velholdt og veludstyret hus, – der mangler ingenting. Det perfekte hus til ferie for 8 personer.Et hus, der ligger i perfekt afstand til såvel havet som til byen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:104 / 2.040
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (34 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...