Charmerende lille feriehus med udestue i første klitrække

3.5
icon
icon
icon
icon

Hafavej 37, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6576
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende lille feriehus med en udestue, placeret i yderste klitrække tæt på Søndervig centrum. Udsigten fra huset er ugenert og Vesterhavet høres tydeligt. Huset er lyst indrettet og fremstår hyggeligt og rustikt, det er perfekt til den lille familie, som ønsker en rolig ferie.

Et charmerende feriehus med en hyggelig udestue mod vest

Dette er et ægte feriehus, som blot er løbende renoveret, men med den originale charme, små rum og lavt til loftet. Når man opholder sig i huset, føler man sig et med naturen udenfor og rummene er skønne at opholde sig i. Møbleringen passer godt til huset, der er enkeltsenge i de to små værelser og en dobbeltseng i værelset mod vest. Huset egner sig bedst til parret, der ønsker nærvær og ro, eller til den lille familie med 1-2 børn.

Skønt at bo i første klitrække med Vesterhavet som nabo

Få steder kan man bo så tæt på Vesterhavet og så samtidigt være i meget tæt gåafstand på Søndervig centrum. Der er ikke mange huse til udlejning i dette område, og huset er også placeret på en blind stikvej, så der er næsten ingen trafik. Ønsker man at benytte sig af byens butikker og restauranter, kan det næste ikke betale sig at benytte bilen. Den skønne lukkede terrasse omkranser hele huset, så der kan næsten altid findes læ eller sol.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6576

D.
sagde , Danmark

Dejligt lille feriehus – som et sommerhus skal være. Godt indrettet og fyldt med hygge.

D.
sagde , Danmark

En dejlig lille perle tæt ved Vesterhavet.

D.
sagde , Kalundborg

Et skønt og meget chamerende hus, som ligger helt perfekt, rimeligt ugenert og meget tæt på stranden. Huset er dejligt lyst og meget hyggeligt samt smagfuldt indrettet. Sengene er også upåklagelige.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 370
Renoveret / Byggeår:2014 / 1957

Køkken:

Køleskab.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...