Lækkert luksussommerhus med billardbord og fantastisk beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 51, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6580
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en luksuriøs ferie i dejlige omgivelser? Så er Harbo Stages Vej 51 det perfekte hus til jer. Kvalitet og stil er blot nogle af nøgleordene, der beskriver det arkitekttegnede stenhus, og ud over de mange lækre detaljer får I her et feriehjem med en fantastisk beliggenhed kun 200 meter fra stranden.

Stilrent og kvalitetsbevidst med underholdning for hele familien

Udvendigt som indvendigt udstråler det arkitekttegnede ikke-ryger hus kvalitet og luksusferie, og her vil I falde godt til fra første ferieøjeblik. Den stilrene og kvalitetsbevidste indretning fungerer som rød tråd gennem hele huset, og her er der virkelig lagt vægt på, at I skal have en fantastisk ferie i luksuriøse omgivelser.

I det åbne spisestue- og køkkenområde er der lagt op til masser af samvær og hyggelige feriestunder, og gennem de store vinduesfronter kan I nyde den fantastiske udsigt ud over klitlandskabet fra sofaen eller spisebordet, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Huset byder på underholdning for hele familien, og mens nogle af jer læner jer tilbage i liggestolene på den store terrasse med en god bog, kan de aktive afholde en spændende billardturnering i aktivitetsrummet og finde feriens allerbedste spiller. I alle opholdsrum finder I også TV, så der kan ses fjernsyn fra sengen om aftenen.

Jordvarme og ventilationsanlæg sørger for billig opvarmning, så I kan nyde ferien fuldt ud uden at tænke for meget over strømforbruget.

Slut af i sauna og spabad efter en dejlig feriedag

Fra hvert af de lækre soveværelser har I udgang til terrassen, som løber rundt om hele huset. Her står havemøblerne klar, så I kan nyde solskinsdagene i fulde drag. På de varme sommerdage er det også helt ideelt at dække op til morgenmad på terrassen, mens der bliver hentet nybagte rundstykker ved bageren.

Har I brug for afveksling fra dovnedagene på terrassen, er et strandbesøg også helt oplagt. Til fods gennem klitlandskabet når I hurtigt det brusende Vesterhav, som er en fascinerende oplevelse i al slags vejr, for alle aldre.

Efter en lang gåtur langs strandkanten, kan I vende hjem til sommerhuset, hvor badeværelset med sin nedsænkede wellnessafdeling med sauna og spa vil tage hånd om jer. Gem den grå hverdag langt væk, og lad varmen fylde jer med energi til en ny og spændende feriedag.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6580

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist superschön. Die Betten sehr bequem und alles war sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein modernes, hübsches Haus mit allem was man braucht. Hell und freundlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geschmackvoll und funktionell eingerichtetes Haus. Alles vorhanden, was man so braucht. Besonders Die Strandnähe finden wir toll. Auch ein Supermarkt ist ganz in der Nähe, sodass man zu Fuß einkaufen gehen kann.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.392
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...