Firestjernet feriehus med spa på fantastisk beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 71, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6593
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Blot 200 meter fra stranden og Vesterhavet står dette nybyggede (2022), firestjernede feriehus klar til at byde jer velkommen til jeres næste ferie i Søndervig. I sommerhuset, der har en fantastisk beliggenhed på Marehalmen 71, kan op til 6 personer samles til en dejlig ferie ved Vesterhavet, hvor I kan nyde masser af afslapning i spaen.

Lys indretning, dejlig spa og skøn udsigt til klitter

Det nybyggede (2022) sommerhus på Marehalmen 71 byder jer velkommen med sin lyse indretning, hvor I uden tvivl hurtigt vil føle jer godt tilpas. Her har I et godt lysindfald fra de mange vinduer, som også giver jer en skøn udsigt til de omkringliggende klitter.

Stuen ligger i åben forbindelse med spisepladsen og køkkenet, som tilsammen udgør alrummet, hvor I kan samles til mange hyggelige stunder med at lave mad i køkkenet, spille spil omkring bordet og se film i tv’et. Med Chromecasten er det muligt for jer at streame jeres yndlingsfilm. Desuden har I Chromecast på det store soveværelse mod syd.

Feriehuset er indrettet med 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme. På det ene af badeværelserne står der også en dejlig spa klar til at forkæle jer med masser af afslapning i det varme vand i løbet af jeres ferie.

Der er gode praktiske faciliteter i feriehuset, og takket være opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren slipper I altså for at skulle bruge en masse af jeres ferietid på praktisk husarbejde.

Flere skønne terrasser og udebruser

Udendørs har I flere skønne terrasser, hvor I kan finde jer til rette i havemøbler og liggestole på de solrige og varme feriedage. Mens I slapper af og nyder ferien på en af terrasserne, kan I høre lyden af brændingen i baggrunden. På sommerhusets udeområde har I desuden en udebruser, hvor I kan skylle det sidste sand af tæerne efter en tur på stranden.

I har også mulighed for at tilbringe de lune ferieaftener på sommerhusets udeområde. I har nemlig en gasgrill til rådighed, hvorpå I kan tilberede en lækker grillmiddag.

Fantastisk beliggenhed kun 200 meter fra stranden

Sommerhuset på Marehalmen 71 har en fantastisk beliggenhed, hvor I kun bor 200 meter fra de smukke sandstrande og brusende bølger. På få minutter kan I gå til det skønne Vesterhav, der inviterer til lange gåture og friske dukkerter.

Fra sommerhuset har I 1,7 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Søndervig kan I handle ind i supermarkedet og specialbutikkerne, men I kan også slippe for selv at lave mad og i stedet besøge en af byens skønne spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.961
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...