Stråtækt feriehus i Søndervig med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 384, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6599
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Nordsøvej 384 i Søndervig ligger dette charmerende stråtagshus til 4 personer. Huset er lyst og moderne indrettet, og beliggenheden er rigtig skøn, midt i klitlandskabet og tæt på Vesterhavet og Søndervigs centrum.

Charmerende stråtagshus med smagfuld indretning

Det røde murstenshus oser af charme med klitlandskabet i baggrunden og det klassiske stråtag på toppen. I vil straks blive budt velkommen af de åbne omgivelser med højt til loftet, lyse farver og moderne møbler.

Atmosfæren er afslappet og hyggelig, og de flotte detaljer sætter prikken over i’et på en smagfuld indretning. Den klassiske brændeovn sørger for varme og god feriestemning hele året rundt, og gennem de mange vinduer har I udsigt til det smukke klitlandskab.

De praktiske faciliteter er i top, og huset er både udstyret med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og en hurtig og stabil internetforbindelse.

Nyd udsigten fra terrassen og kom hurtigt til stranden

Fra stuen kommer I ud på den åbne terrasse. Nyd den friske havluft og den skønne, vestjyske natur på tæt hold fra havemøblerne og liggestolene, og tænd op i grillen på de lune sommeraftener for at runde en dejlig solskinsdag perfekt af.

Søndervigs flotte badestrand ligger kun 500 meter væk, og få minutters gang bringer jer helt ned til vandkanten og den brede sandstrand. Børnene vil elske en udflugt til stranden, og det er også det perfekte sted til romantiske gåture i solnedgangens skær.

Den hyggelige ferieby med sine mange butikker og lækre spisesteder ligger heller ikke langt væk, og her er I også garanteret underholdning for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6599

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. Beliggenheden skøn. Dejlig roligt og lyden af Vesterhavet. Vi syntes huset var rart at være i.

D.
sagde , Danmark

Kan varmt anbefales.
Der var hvad vi havde brug for og vi havde en rigtig dejlig uge i huset.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:87 / 1.206
Renoveret / Byggeår:2008 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...