Stort poolhus til 12 personer med ugeneret beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Krattet 33, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6604
12 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca.
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en ugeneret plet i Søndervigs smukke klitlandskab ligger dette store poolsommerhus med plads til 12 personer. Det stråtækte feriehus er et oplagt valg til en dejlig familieferie, og der er sørget for underholdning for alle med faciliteter som swimmingpool, sauna og spabad. Beliggenheden er rigtig skøn og fredelig – og op til 2 hunde er tilladt i huset.

Storstilet familieferie med pool, spa og sauna

Med Krattet 33 som ferieadresse, er I sikret en storstilet familieferie midt i den flotte natur. Det stråtækte poolsommerhus har nemlig alt, hvad feriehjertet begærer, og den alsidige indretning rummer underholdning for både små og store feriegæster.

Et absolut highlight i feriehuset er selvfølgelig poolrummet, hvor I finder den indendørs swimmingpool samt et spabad og en sauna. Der er altså både mulighed for at være aktiv og slappe af, og mens børn og barnlige sjæle plasker rundt i poolen, kan resten nyde lidt wellness i boblebadet eller den varme sauna.

I det store fællesrum med køkken og stue kommer samværet i fokus, og der er flere små hyggekroge, hvor I kan samles til en gang kortspil eller en snak om morgendagens planer.

Helt ugeneret beliggenhed i Søndervigs flotte natur

Feriehuset har en rigtig skøn beliggenhed omgivet af høje klitbanker. Her kan I helt ugeneret nyde feriedagene på terrassen, hvor hele familien finder en plads i solen.

På de lune sommeraftener kan I samles til en hyggelig grillmiddag i aftensolen, og I kan nyde et ekstra glas rødvin rundt om havebordet, mens børnene og hundene leger på græsplænen eller bygger slotte i sandkassen.

Selv om I bor helt ugeneret, er der flere attraktioner umiddelbart i nærheden. Kun 700 meter væk finder I den brede sandstrand, mens Søndervigs hyggelige centrum både kan nås på en rask gåtur eller et par minutters kørsel.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6604

D.
sagde , Danmark

Velindrettet hus, god beliggenhed ift. strand og by og aktiviteter.
Dejlig terrasse.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:192 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2019 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...