Totalrenoveret feriehus med stor terrasse og ugeneret beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 458, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6616
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en naturskøn plet i det populære Søndervig ligger dette flotte, totalrenoverede (2018) feriehus med plads til 4 personer (og hund). Indretningen er både lys og moderne, en god kombination mellem det stilfulde look og den klassiske sommerhushygge. På den store terrasse finder alle feriegæster hurtigt en plads i solen, og beliggenheden er ganske ugeneret – tæt på både hav og by.

Stilfuld og hyggelig indretning på én og samme tid

Det flotte feriehus på Nordsøvej 458 har i 2018 gennemgået en totalrenovering, og den lækre og moderne stil skinner klart igennem i indretningen, samtidig med, at den klassiske sommerhushygge er bevaret.

De lyse farver skaber en imødekommende atmosfære, mens de skarpe kontraster sætten prikken over i’et i de stilfulde omgivelser. I stuen står brændeovnen klar til at sprede ekstra varme og feriestemning, og gennem store vinduespartier har I udsigt til den smukke natur, I er omgivet af.

Feriehuset har både opvaskemaskine, vaskemaskine og en god stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse. Der er vandbåren gulvvarme i hele huset, som mindsker strømomkostningerne. Derudover er der Chromecast i stuen.

Stor, lækker terrasse og gåafstand til hav og by

Rundt om huset går en lækker, stor terrasse, hvor I rigtig kan brede jer ud og nyde de solrige dage. Den naturskønne beliggenhed er helt ugeneret, og I har udsigt til det lyngklædte klitlandskab hele vejen rundt.

I kommer til at bo i gåafstand til både stranden og byen, og der er ingen tvivl om, at ferien kommer til at byde på masser af underholdning for alle aldre. Kun 350 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, som året rundt byder på imponerende naturoplevelser, og Søndervigs hyggelige bymidte kan ligeledes nås på gåben.

Her er I garanteret en fantastisk ferie midt i den flotte natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6616

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön, ruhig gelegenes Ferienhaus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Haus ist dank den grossen Fenstern auch an Regentagen sehr hell. Toll ausgestattete Küche, in der es spass macht zu Kochen.
Die Kinder hatten viel Spass im Garten und freude an den Spielsachen, die im Haus vorhanden waren.
Der Strand ist nur ein kurzer Spatziergang entfernt und der Weg über die Dünnen auch für die Kinder gut machbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage in einem naturbelassenen Grundstück mit teilweise heideähnlichem Bewuchs. Tolle große Terrasse mit sehr kurzem Weg zum Strand mit einem tollen Strandabschnitt. Das Haus ist zwar älteren Baujahrs, allerdings wurde viel renoviert. Man merkt, dass die Eigentümer großen Wert auf eine gemütliche Einrichtung legen. Großes Panoramafenster mit freiemBlick in die schöne Natur. Auch der Weg nach Sondervig ist mit dem Fahrrad schnell möglich – und auch zu Fuß sehr gut erreichbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr gemütlich und ist sehr günstig gelegen: zum einen sehr nah zum Strand, zum anderen sehr abgeschirmt, so dass man die Nachbarhäuser und Straßen garnicht bemerkt und durch die große Fensterfront des Wohnzimmers einen tollen Blick ins Grüne hat. Die große Terrasse lädt bei gutem Wetter zum Verweilen ein. Søndervig ist innerhalb von ca. 20 min fußläufig zu erreichen. Für Kinder gibt es in dem Haus einen Sandkasten, Lego Duplo und für die Erwachsenen Wissensspiele. Die Ausstattung des Hauses ist gut und es fehlt fast nichts.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:72 / 1.208
Renoveret / Byggeår:2018 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...