Smukt luksusferiehus kun 150 m fra stranden i Søndervig

5
5208
Hafavej 45, Søndervig - Søg på husnr. i6630

Et fantastisk smukt luksusferiehus, hvor der er kræset for detaljerne, ude såvel som inde. Huset, der er omkranset af dejlige terrasser, har en dejlig beliggenhed kun et stenkast fra stranden og i gåafstand Søndervig Centrum, hvor restauranter og specialforretninger ligger som perler på en snor.

Luksusferiehus på Hafavej i Søndervig

Huset er et fantastisk flot murstenshus med stråtag og en meget smuk og spændende indretning, hvor du øjeblikkeligt føler dig hjemme. Her er der tale om et luksusferiehus i høj kvalitet, hvor der er kræset for detaljerne.

Der er 3 super dejlige og lyse værelser, hvoraf de 2 af værelserne er med dobbeltsenge, og det sidste med 2 enkeltsenge. Der er et lækkert og indbydende badeværelse med spa og sauna – perfekt til et par timers ren wellness og forkælelse.

I huset findes yderligere et flot, mindre badeværelse. Stuen, spisestuen og køkkenet er i åben forbindelse og indrettet i hjertet af huset. Det er et helt fantastisk flot og spændende rum, hvor man får lyst til at tilbringe mange timer i selskab med familien. Til de lidt koldere dage kan brændeovnrn varme hele rummet op, samtidig med den skaber en hyggelig stemning i huset. Her er selvfølgelig også et stort fladskærms-TV og trådløst internet.

Gode terrasser nær stranden

Huset er omkranset af gode terrasse, så der er altid mulighed for at sidde ude og nyde de smukke omgivelser. På den ene side af huset danner klitterne en naturlig afskærmning for vinden, og den ene af terrasserne er lukket, hvilket er helt perfekt, hvis man har nysgerrige småbørn med.

Så nyd de dejlige sommerdage på terrassen, mens stegen simre på grillen, og snup et glas rødvin, mens du fornemmer, hvordan dagen og oplevelserne langsomt forplanter sig i kroppen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.548
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, trægulv og med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...