Skønt feriehus med sauna kun 200 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Holmsborgvej 84, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6645
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

På Holmsborgvej 84 i Søndervig ligger dette skønne 4 personers feriehus. Feriehuset indbyder til ren afslapning i lækre omgivelser. I kan blandt andet få lov til at slappe af i den lækre sauna. Derudover råder feriehuset over en dejlig brændeovn, som I kan varme jer ved efter et besøg ved stranden, som kun er 200 meters gåtur væk.

Både sauna og brændeovn – så bliver det ikke hottere

Feriehuset har sin helt egen charme, idet der er blevet brugt en kombination af både lyse og mere dunkle farver. Lyset kommer især fra store vinduespartier, og dette giver en masse rummelighed i huset. De dunkle farver afgiver en hyggelig stemning, som ligeledes kaster ferieidyl over huset.  

Huset rummer plads til 4 personer, som alle vil kunne nyde godt af husets lækre faciliteter. Feriehuset råder blandt andet over både sauna og brændeovn, som kan give jer varme i kinderne på de kølige dage.

Derudover har feriehuset en hems, som især de små feriegæster helt sikkert vil kunne nyde godt af. Ligeledes er der både sandkasse og gyngestativ til glæde for børnene.

Lækre omgivelser og stranden et stenkast væk

Feriehuset har en meget attraktiv placering – kun 200 meter fra stranden. Dette betyder, at I har rig mulighed for at gå ture langs strandkanten og nyde en flot solnedgang.

Efter en strandtur vil feriehusets terrasse helt sikkert kunne indbyde jer til afslapning. Nyd de solrige dage i liggestolene og flyt frokosten og roseéen med ud på terrassen og nyd de smukke omgivelser.

Omgivelserne omkring feriehuset er klitlandskab, så langt øjet rækker. Dog vil I kunne finde indkøbsmuligheder 1800 meter fra huset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.880
Renoveret / Byggeår:2013 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe i stue, klinker Tæppe med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...