Hyggeligt træsommerhus i Søndervig med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 9, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6665
4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra Søndervigs centrum ligger dette flotte og charmerende feriehus til 4 personer. Huset på Harbo Stages Vej 9 er ikke blot tiltalende udefra, også indenfor vil I blive mødt af en sauna og spabad, og afslappende varme træfarver. Og skulle vejret ikke være med jer, så I kan sidde udenfor på terrassen, kan I stadig nyde naturen fra den hyggelige udestue.

Venlig indretning og praktiske faciliteter – med brændeovn

Husets hjerte er det store og velindrettede stuerum, hvor også den hyggeskabende brændeovn befinder sig. Den står som centrum i midten af rummet og spreder med sine knitrende flammer ikke kun varme, men også en helt unik feriestemning. Fra stuen kommer I også ud i køkkenet, hvor en opvaskemaskine og et stort køleskab venter jer.

I den flotte udestue står spisebordet, og herfra kan I nyde den naturskønne udsigt, mens I får et godt feriemåltid – eller bare over en kop kaffe på en kølig og blæsende dag. Herfra kan I også holde øje med børnene og hundene, mens de leger på terrassen eller græsplænen.

På badeværelset finder I både sauna og spabad. Perfekt til afslapning og til at tanke ny energi efter en oplevelsesrig feriedag i den vestjyske natur.

Skønt udeareal og kort vej til både strand og by

Feriehuset på Harbo Stages Vej 9 ligger på en skøn grund med en stor græsplæne, hvor børnene og hundene kan lege og spille bold dagen lang. Imens kan I se til fra den store terrasse og lade jer varme i solens stråler.

Kort vej fra feriehuset ligger både Vesterhavet og Søndervigs centrum, en lille ferieby med gode butikker og restauranter. Her finder I også aktiviteter for hele familien (som bowling, fitness, minigolf, tennis m.m.!). Eller måske vil I hellere gå en lang tur langs vandkanten og nyde den friske havluft?

Lige meget hvad I er til, vil I helt sikkert få en fantastisk ferie her.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6665

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt mit unseren Kindern das Haus war gemütlich die Umgebung war auch sehr schön. Es hätte hier und dort ein bisschen Deco sein können vielleicht auch ein paar schönere Weingläser, um die Gemütlichkeit des Hauses noch besser auf dem Bildern zu zeigen die Entfernung zum Strand war kurz Zum einkaufen waren die Wege auch kurz. Man ist überall mit dem Auto gut hingekommen. Das Lalandia Schwimmbad wenn das Wetter mal nicht so schön ist können wir nur empfehlen. Wir würden es wieder mieten und unsere Kinder die 25 Jahre alt sind würde das Haus auch mieten hat uns allen sehr super gefallen..

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches und schnuckliges Haus, das sowohl zu einer Tasse Tee vor dem wärmenden Kamin, als auch zu einem Workout in der Sonne auf der geräumigen Terrasse einlädt.
Der romantische Sternenhimmel im Wintergarten kann den Tag nicht entspannter ausklingen lassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus mit allem was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:83 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2011 / 2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...