Stort feriehus i Søndervig med spa og sauna – med kun 250 m til havet

4
icon
icon
icon
icon

Hafavej 133, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6666
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt centralt beliggende i Søndervig finder I dette skønne feriehus på Hafavej 133. Spa, sauna og den korte afstand til strand og hav er dette hus’ absolutte highlights og gårdhaven er en videre skøn detalje. 

Lyst og moderne indrettet feriehus med brændeovn og wellness-oase

Begynd roligt ferien med at lægge fødderne og få slappet rigtigt af på den store sofa. Når så mørket falder på og solen ikke varmer gennem ruderne mere, så kan I tænde op i brændeovnen og nyde den hyggespredende varme.

I forlængelse med stuen ligger køkkenet, som er udstyret med opvaskemaskine. Her er masser af bordplads og god mulighed for, at hele familien kan være fælles om madlavningen.

God hjælp i ferien er vaskemaskinen, men det største hit er husets wellness-område i det ene badeværelse, hvor I har både spa og sauna. Her er der total afslapnings-garanti.

Skøn terrasse, gynge og sandkasse

Børnene vil især elske husets udeområder, hvor de har mulighed for at lege i sandkassen eller tage en tur på gyngerne. Imens børnene tanker frisk luft og tumler på grunden kan de voksne sætte sig til rette i de bekvemme havemøbler, måske med et glas vin, og nyde roen og havduften.

I kan udnytte lejligheden og gå en tur ind til Søndervig centrum og belønne jer selv med en lækker soft-is eller I tager den korte vej ned til stranden og havet. Hafavej 133 ligger kun 250 meter fra den kilometer lange, hvide sandstrand, som hele året rund er et besøg værd, om det er for at bade, bygge sandslotte eller bare for at gå en lang tur.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6666

D.
sagde , Odense N

Hafavej 133 er et dejligt sommerhus, og ikke langt fra stranden, ellers et dejligt område

D.
sagde , Køge

Super hus til 2 par.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2015 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...