Flot og anderledes stenhus ved Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 9B, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6668
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Flot sommerhus beliggende på en naturlig afskærmet naturgrund tæt ved Vesterhavet. Huset er smukt møbleret i et klassisk og tidløst look. Huset er meget veludstyret og stilrent indrettet og har en flot forsænket opholdsstue.

Flot sommerhus tæt ved Vesterhavet

Et rigtig dejligt sommerhus bygget i de bedste materialer. Huset er smuk møbleret i et klassisk og tidløst look. Fra den forsænket stue har du et imponerende kig ud over Ringkøbing Fjord. Værelserne er flotte lyse og med kunst på væggene. Det flotte gulv går igennem hele huset og er med til at give huset et klassisk og indbydende look. Børnene er der også tænkt på. Det ene værelse er indrettet med en sej sovesofa, fjernsyn til tilslutning af spillekonsoler og lignende, og ovenover er der en rigtig hyggelig hems.

Er familien stor eller rejser I flere på ferie sammen, så finder I et hus magen til lige ved siden af.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6668

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat all unsere Wünsche erfüllt. Der schöne große und helle Wohnbereich mit Esstisch und Tresen mit offener Küche lädt die Familie zu gemeinsam Kochen und beisammen sein ein.
Die Küche war gut ausgestattet und hat keine Wünsche offen gelassen. Das Haus würden wir wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus an sich ist super schön und praktisch geschnitten. Es hat alles, was man braucht inklusive Sauna Whirlpool und Kamin. Allerdings gibt es so gut wie keinen Garten oder Rasen rund ums Haus. Es gibt sieben vernünftige Betten plus eine Art Dachboden mit zwei weiteren Matratzen, dieser ist über eine Leiter in dem kleinen Einzelraum zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles top, kleinigkeiten die eigentlich schnell behoben werden könnten!
Ansonsten ist dänemark und auch über euch immer eine reise wert!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 3.000
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...